Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
válasz
Vincent_ #2092 üzenetére
Látom nagyon a lelkedbe gázoltam
Pár dolgot tisztáznék, de ahogy olvasom ezt már páran megtették. De csak nem tanulsz belőle.A hirdetést alaposan végigolvastam! Az apró betűs rész, nem abban volt.
Nem értem miért rugózol ezen, a probléma nem ez volt, hanem a billentyűzet.
Ismét megkérdezem! Ki mondta azt neked, hogy nem tudtam volna neki visszaküldeni?
Illetve honnan veszed, hogy miután elutaztam nem foglalkoztam a témával? Írtam neked ilyet bármikor is?A megoldás rajta állt! Ha azt mondja, hogy vissza adja a pénzem, akkor azonnal visszaküldöm neki.
De ezt megtagadta. Nekem meg kellett egy számítógép az útra. Ez próbáld meg megérteni, még ha nehéz is. Ha rögtön vissza adja a pénzem, vehettem volna másik gépet, és nincs cirkusz. A külföldi távollét alatt, már csak billentyűzet beszerzése volt a téma.16000FT a bill ára nem 8000. Én kifizettem a billentyűzet teljes árát amikor megvettem tőle a gépet, az hogy ő átvert, az nem az én hibám, csak nekem volt sz@r.
Ez a világon sehol nem így működik, jól is néznénk ki.Dicsekedtem a piros pontok számával bármikor is?
Szerinted csak PH-ról lehet vásárolni? Anyám csak és kizárólag azokat veheti át a kapuban? Más bolt, piac (Jófogás) nem is létezik?
Jön a futár, csönget, anyum megy átveszi! Ördögtől való tényleg! (Ha a futár engedi belenéz a dobozba, nincs e valami gond)(#2096) danilla és sutykuru Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest