- Fotók, videók mobillal
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundX
tag
válasz
cinkoxid #1672 üzenetére
Helló!
Logikusan gondolkodva, valamint magamat a helyzetbe bele élve azt tudom mondani, hogy tiltsd le őt(őket). Jelenleg évi 600 ezer forintig nem vagy adóköteles. Valaki bizonyítsa, hogy Te többet vagy kevesebbet kerestél itt (esetleg üzletszerűen csinálod.)... Most komolyan. Lehet én látom nagyon "furán" de mit perelne rajtad? Esetleg olvasd el ezt.
A lényeg: Te működőképes gépet adtál el. Mivel írogatott így bizonyítani is tudod, hogy használta ---> tehát már az sincs, hogy eleve sz@rt adtál volna, vagyis nem verted át.
Én konkrétan ehhez nem értek, de minimális utánajárással + logikával szerintem rájöhetsz, hogy nincs miért aggódni.
Amúgy kíváncsi vagyok, mi lesz belőle. Szerintem fake amit az anyuka mond.
SoundX
Új hozzászólás Aktív témák
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest