Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizseig
csendes tag
Sziasztok
Olyan problémám lenne, hogy 2013.12.09.-én vásároltam a hardveraprón egy iphone 5 készüléket 120.000 ft-ért. Előre utaltam a pénzt az "eladónak" az értékelései alapján. Állítása szerinte az érték garantált csomag eltűnt ezért nem kaptam meg, de mivel nem reagált a hívásaimra/üzeneteimre 23.-án feljelentést tettem a hardverapró által megadott néven regisztrál úriember ellen. Vallomásomat a rendőrségen rögzítették, de azóta semmit hírt nem kaptam. Természetesen az utalásról a bizonylat és a levelezésünket is csatoltam a feljelentéshez. Az illetőt többszöri próbálkozásra sem tudtam elérni míg nem egyszer kb 1 hónapja felvette a telefont (rejtett számról hívtam) amikor is azt mondta, hogy "vissza kapta az érték garantál csomag árát de mivel én megtettem a szükséges lépéseket így ő is megteszi". Mivel a pénzem nem kaptam vissza így nem tudom mire gondolhatott. Kérdésem az lenne, hogy ilyenkor mi a teendőm vagy lehetőségeim mivel nem kevés pénzről van szó.
Segítséget előre is köszönöm.
Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen program, ami...?
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest