- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesz117
aktív tag
Hi4
Próbáld meg elküldeni a VirusTotal-ra elemzésre, hátha okosabbak leszünk. -
wilddog
tag
Szóval , annyi biztos, az tuti, ki is próbáltam, hogy a 2423449Wsy.dll miatt nem akarja bezárni a Windowst a gép. Hogyha kiszedem a Startup ból ,azaz, hogyha nincs kiikszelve ez a file, akkor minden rendben zajlik és újraindul a gép rendesen ahogy kell.
Az interneten ,a google keresőbe beírtam, de ott nem talál semmit a kereső, 1db találat sincs. Ha Spyware, akkor hogy írthatom le biztonságosan?
-
wilddog
tag
Nekem az lenne a problémám, hogy:
Amikor ki akarom kapcsolni a gépet, vagy újra akarom indítani a Win XP-t, akkor bejön egy panel, amin az áll, hogy Program bezárása : rundll32.exe . és nem akarja leállítani ezt az állományt a gép. Csakhogyha, az End Now gombra klikkelek,, akkor indul újra a Pc-m.
Kicsit utána néztem, elindítottam a Run menüből az Msconfig-ot, és ott a StartUp fülnél észrevettem egy olyan file-t, amiről fogalmam sincs, hogy mi lehet az és hivatkozik a rundll32.exe -re, a file neve pedig:"2423449Wsy.dll".
nem tudom, hogy melyik program használhatja ezt a file-t, de a c://documents/.....temp--->könyvtárában van
ez a file :"2423449Wsy.dll" ez mi lehet, ésha letörlöm, akkor ebből probléma lehet? -
grey209
tag
Most már biztos, hogy a win2K-s dllcache és a winXp-s dllcache ugyanarra szolgál. Véletlenül rákerestem a win helpjében és ráakadtam
Végre tudtam vmire használni a help-et. Eddig sosem tudott segíteni.
Van egy utility ami azzal foglalkozik, hogy feltölti a dllcache-t a fontosabb fileokkal, hogy ha vmi felülvágja az eredetit, akkor innen pótolja. Tegnap kipróbáltam ,és kb 450Mb-ot cuccolt a dllcache-be a telepítőcd-ről. (szvsz teljesen fölöslegesen.)
Miután kipucoltam a könyvtárat, csináltam egy ghost-ot ami kb 500 Mb lett. Pedig van benne minden mi kell. (office+driver+kodek+utility-k, stb)
Full XP 500Mb-ban.
És még mertem szidni a Microsoft-ot! -
Protezis
őstag
Bocs az offért, de vmi furcsa dologra akadtam. Jobb oldalon, ahol a topicok vannak, ennek a topicnak a címe eleinte jó volt. Aztán minden backslash megduplázódott. Mostmeg: Mit tartalmaz a win\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\dllcache mappa?
Ez valami bug lehet a motorban?
Mod: kivettem párat, mert még a végén kapok egy szép kis bant. Szóval vagy 100 fordított per jel van ott.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
hogy a kollega teljesen megnyugodhasson
Bővebben: link -
grey209
tag
netuddki által küldött oldalon ez van :
When it is replacing files, WFP looks in the following locations to find the correct version:
• %SystemRoot%\System32\DllCache folder
• %SystemRoot%\Driver Cache\Platform\Driver.cab file
• Original Windows 2000 installation source (which could be a network share or a local CD-ROM drive)
Vagyis ha letörlöm akkor legvégső esetben a CD-ről megtalálja. Persze ez 2000-re érvényes, gondolom XP-nél is hasonló a dolog.
Sőt, ha CD sincs nálam akkor még mindig mondhatom neki, hogy tartsa meg az új veriót, és fogadja el, hogy nem microsoft-os verzió fut rajta. -
moonman
titán
system file protection használja. ne töröld.
-
Alvin_ti4200
félisten
Ez engem is érdekelne, ugyanis nálam 280 MB ez a mappa (tök jó, hogy logikai méretre meg 430 MB-ot ír, gondolom tömörített NFTS állományok, azért is kék színűek).
-
grey209
tag
Érdekes, ezt én is megtaláltam, de így fejeződik be a lap
APPLIES TO
• Microsoft Windows 2000 Server
• Microsoft Windows 2000 Advanced Server
• Microsoft Windows 2000 Professional Edition
• Microsoft Windows 2000 Datacenter Server
Én spec XP-re gondoltam, de gondolom hasonló az elv. Más valaki? -
neduddki
nagyúr
HI!
Ez teccik??? gugolban a 2. link vot Bővebben: link mongyuk2k-rol szo de nemhinen mhogy sok kulomseg lenen az xp-nel...
udv
neduddki -
grey209
tag
A kérdés adott: Mit tartalmaz a windows\system32\dllcache mappa XP oprendszer alatt? Mi az az eszméletlen sok file, ami itt van.
Történt egyszer ,hogy kerestem azonos file-okat a rendszerparticíón és csodák csodájára az említett mappa tartalmának jó 80%-át megtaláltam máshol is a windows mappában. Gondoltam egyet és kivágtam az azonos fileokat a dllcache mappából. Persze előtte csináltam egy Ghost-ot a biztonság kedvéért. Újraindítom a zászlóst, és semmi gond nélkül elindul. A hely amit megspóroltam kb 130Mbyte. Így már klasszul ráfér egy komplett ghost egy boot-olható CD-re.
De azért érdekelne, hogy mi is volt az a sok filé amit kivágtam.
Szóval ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Forrmell.enn
- Egy óra, két rendszer
- Formula-1
- Medence topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest