- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
wilddog
tag
Szóval , annyi biztos, az tuti, ki is próbáltam, hogy a 2423449Wsy.dll miatt nem akarja bezárni a Windowst a gép. Hogyha kiszedem a Startup ból ,azaz, hogyha nincs kiikszelve ez a file, akkor minden rendben zajlik és újraindul a gép rendesen ahogy kell.
Az interneten ,a google keresőbe beírtam, de ott nem talál semmit a kereső, 1db találat sincs. Ha Spyware, akkor hogy írthatom le biztonságosan?
-
wilddog
tag
Nekem az lenne a problémám, hogy:
Amikor ki akarom kapcsolni a gépet, vagy újra akarom indítani a Win XP-t, akkor bejön egy panel, amin az áll, hogy Program bezárása : rundll32.exe . és nem akarja leállítani ezt az állományt a gép. Csakhogyha, az End Now gombra klikkelek,, akkor indul újra a Pc-m.
Kicsit utána néztem, elindítottam a Run menüből az Msconfig-ot, és ott a StartUp fülnél észrevettem egy olyan file-t, amiről fogalmam sincs, hogy mi lehet az és hivatkozik a rundll32.exe -re, a file neve pedig:"2423449Wsy.dll".
nem tudom, hogy melyik program használhatja ezt a file-t, de a c://documents/.....temp--->könyvtárában van
ez a file :"2423449Wsy.dll" ez mi lehet, ésha letörlöm, akkor ebből probléma lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Bronz hatásfokú Rosewill tápok 12V-2x6 csatolóval
- Óvodások homokozója
- Elite: Dangerous
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Subaru topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Gombászkönyvek egyben
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest