- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
grey209
tag
Most már biztos, hogy a win2K-s dllcache és a winXp-s dllcache ugyanarra szolgál. Véletlenül rákerestem a win helpjében és ráakadtam
Végre tudtam vmire használni a help-et. Eddig sosem tudott segíteni.
Van egy utility ami azzal foglalkozik, hogy feltölti a dllcache-t a fontosabb fileokkal, hogy ha vmi felülvágja az eredetit, akkor innen pótolja. Tegnap kipróbáltam ,és kb 450Mb-ot cuccolt a dllcache-be a telepítőcd-ről. (szvsz teljesen fölöslegesen.)
Miután kipucoltam a könyvtárat, csináltam egy ghost-ot ami kb 500 Mb lett. Pedig van benne minden mi kell. (office+driver+kodek+utility-k, stb)
Full XP 500Mb-ban.
És még mertem szidni a Microsoft-ot! -
grey209
tag
netuddki által küldött oldalon ez van :
When it is replacing files, WFP looks in the following locations to find the correct version:
• %SystemRoot%\System32\DllCache folder
• %SystemRoot%\Driver Cache\Platform\Driver.cab file
• Original Windows 2000 installation source (which could be a network share or a local CD-ROM drive)
Vagyis ha letörlöm akkor legvégső esetben a CD-ről megtalálja. Persze ez 2000-re érvényes, gondolom XP-nél is hasonló a dolog.
Sőt, ha CD sincs nálam akkor még mindig mondhatom neki, hogy tartsa meg az új veriót, és fogadja el, hogy nem microsoft-os verzió fut rajta. -
grey209
tag
Érdekes, ezt én is megtaláltam, de így fejeződik be a lap
APPLIES TO
• Microsoft Windows 2000 Server
• Microsoft Windows 2000 Advanced Server
• Microsoft Windows 2000 Professional Edition
• Microsoft Windows 2000 Datacenter Server
Én spec XP-re gondoltam, de gondolom hasonló az elv. Más valaki? -
grey209
tag
A kérdés adott: Mit tartalmaz a windows\system32\dllcache mappa XP oprendszer alatt? Mi az az eszméletlen sok file, ami itt van.
Történt egyszer ,hogy kerestem azonos file-okat a rendszerparticíón és csodák csodájára az említett mappa tartalmának jó 80%-át megtaláltam máshol is a windows mappában. Gondoltam egyet és kivágtam az azonos fileokat a dllcache mappából. Persze előtte csináltam egy Ghost-ot a biztonság kedvéért. Újraindítom a zászlóst, és semmi gond nélkül elindul. A hely amit megspóroltam kb 130Mbyte. Így már klasszul ráfér egy komplett ghost egy boot-olható CD-re.
De azért érdekelne, hogy mi is volt az a sok filé amit kivágtam.
Szóval ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest