- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk ha Fb. van fent, akkor már ugyanott vagy, mint gyárival
@Apollyon : Ha nem akarsz bankolni, akkor jó dolog a Lineage, de leginkább az official ágnak van értelme. Működik rajta szépen minden, ami nem ellenőrzi, hogy min fut (EESZT, Telekom app, meg banki cuccok nem mentek nekem, de ezeket vagy meg tudtam oldani, vagy sosem kellettek). De pl. egy Simple megy, buszjegyhez, meg parkolni elég.
Én azért váltottam iPhone-ra, mert már csak drága telefonokra van official Lineage (ami ugye frissül is OTA). Illetve : Idén is az volt, hogy a Google azt mondta, hogy kell eBPF támogatás, azt meg megint csomó telefonon nem lehet megcsinálni, szóval official Lineage bukta az év elején még használt A5 2017-emre (ami tök jól ment azzal az OS-el). Csak ezt meg nem tudom, hogy mikor lépi meg a gugli legközelebb, ha veszek másik hardvert. Szerintem nem lesz már olyan, mint a Samsung S4/S5 esetén, hogy 10 évvel a megjelenése után még volt rá up to date oprendszer, havi updatekkel
Szóval Apple, és akkor tudom, hogy meddig lesz support. -
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest