Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon

Korrektor

válasz hcl #45 üzenetére

Ahh, nálam bármilyen apple termék már elvből kizárt :N , ok, "biztonságban vagy", de lemondtál a magánéletedről vele. Bár nem tudom dzsélbrékelted-e, de ha nem, távolról megnyomják a gombot, és már nem is tudod használni a telót / bármi. Persze nem valószínű hogy ez lesz, de a lehetőség adott. Plusz amit fényképeztél, garantáltan megy a felhőbe, de úgy kompletten takarni kell a kamerát, ha nem használod. :D

Igen, én is ezt az A5 2017 - LOS setupot toltam, majd két éve lecseréltem Pixel 7-re GrapheneOS miatt.
    Elviekben 2027-ig támogatott, szóval addig jó leszek. A Pixel 4-5-öket is csak most dobta a GOS csapat, holott a gúgel már réges-rég, GOS-ék addig próbálták fenntartani, de Android 15 óta már csak Pixel 6-tól nyomják a frissítéseket. Szóval számítanék arra, hogy a 7-essel is kihúzom kicsit tovább. Bár '27-től elvileg jön a kánaán, és már csak cserélhető akkus teló lesz.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák