- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
Ürgülfütty
tag
Ha meg tudod milyen a lap, akkor minek kérdezed?
Amúgy nézőpont kérdése kinek mi tetszik...De én meg pont az ellenkezőjét olvastam az MSI-ről.
Különben meg tökmindegy milyen a lap. -
Rasim
csendes tag
Hali!
Az MSI-ről a múltkor láttam egy tesztet, épp egy EPOX-al és talán egy Asus-szal hasonlították össze, mint kt333-as lapokat, és szinte mindenben az MSI győzött. Eyg kivétel volt csak, az EPOX kicsivel gyorsabban kezelte a merevlemezt. -
Den
veterán
válasz
Ürgülfütty #23 üzenetére
Ja, vagy kemény 1 %-al, tetü egy lap :)
-
Ürgülfütty
tag
Nem tom'...én azt olvastam az MSI-vel kapcsolatban, hogy lassú a többihez képest.
Esetleg egy KX7 az Abittól? -
Rasim
csendes tag
Hy! És mit szóltok az MSI KT3 Ultra ViaKT333-hoz? Eddig jókat olvastam róla, és érdekelne a véleményetek, mert én is msot készülök lapot venni.
-
Den
veterán
válasz
Ürgülfütty #19 üzenetére
Persze 17'' vagy nagyobb
Persze 2 négyzetméteres asztal vagy nagyobb. :) -
Ürgülfütty
tag
Na, akkor bemondom a frankót:)):)). Persze 17'' vagy nagyobb.
-
Den
veterán
válasz
Nowhereman #17 üzenetére
''okádék a kép''
Újabb szakszóval bővült a szókincsem, ez bekerül közvetlenül a recegés mellé :) -
Nowhereman
őstag
Mire akarod használni?
Asus - nem rosz, sok csingilingi meg miegymás, de megbizhatóságból nem verhetetlen. Nekem az egyik A7A266 szent meggyőződéssel éllitja, hogy az egyik ventilátor sem pörög. Tul sokat kérnek azért amit adnak!
Epox, az bivaly - koser áron! csak néha fura a dizájn! a legujabban csak 2db 1.1 usb, nuku hővédelem, de legalább PCI helyett nem tettek bele Xmr slotot!
Videokártya: az olcso félnoném dzsiforszokat kerüld - okádék a kép.
Részemről most: Readon 8500! -
MM
őstag
Ja, és Titán hűtő (D5TB) sztem teljesen jó, 3 rugóért jobbat nem találsz, nálam 1600+@1800+ megy vele a legnagyobb kánikulában, le van lassítva 2500-ra, és így nyitott házzal nagyon halk.
-
MM
őstag
Jaja!
Sztem ha nem akarsz sokat költeni, de gyors lap kell (vagyis nem sis745, mert maúgy az nagyon jó), akkor vegyél KT266A-s lapot, és PC2100-as DDR-t, mert az jópár ezressel olcsóbb, mint a PC2700-as.
Pl: Abit KR7A+512MB PC2100 Samsung RAM Ez valszeg azért 145 FSB köül simán el fog menni, és az már 2000+.
Ha Sis 745, akkor ott az MSI745Ultra, az 16 nettó körül van, ha integrált hangkari szimpatikus, akkor AsusA7S333, ezen 6 csatornás CMI chip van, és állítólag teljesen rendben van. (játékra, zenehalgatásra, DVD-re kielégítő) Ez 19 nettó körül van.
Ha meg brutkó teljesítmény kell, akkor MSI KT333 (23 neto) + 512MB PC2700DDR, XP unlock, és küldheted 10x166/175-ön szinkronban :-D
Vidkariból én sem vennék Inno-t, inkább Abitot, tényleg 1 árban van, de MSI-k is egész olcsók. Gef3Ti200 ár/teljesítményben nagyon jók, feltéve ha húzod. Ha nem, akkor Gef4Ti4200, 64MB-os bőven elég, ennyit még tán érdemes kiadni. (bár ha most Gef3-at veszel, és fél év múlva cseréled, akkor jobban jársz szvsz.) -
launcser
senior tag
azé azt megjegyzem rammal nem érdemes sporolni..
rinnyoz ugy teletölti mint söröskorsót a pultoscsaj
256 csak akkor ha háborus helyzet van és mindenkit sporolásra szolitanak fel.. -
Drizzt
nagyúr
Szerintem a következő konfigot vedd:
-AMD Athlon xp 1600
-Abit Kg7-Lite(17körül van, amd 761 és via kt266 hibrid chipkészlet)
-Abit Geforce 4 ti4200, Tv-Out, 64mb ddr sdram
-256mb noname ddr(266mh-es)
Ez lehetne a konfig alapja, és úgy bruttó 100-110 körül meg is lenne. -
TomLion
tag
Hi!
Ha jól akarod befektetni a pénzed, mindenképpen erős VGA ra lesz szükséged. Igazából, ha egy évre előre próbáljuk nézni a dolgot-hoszabb távra képtelenség, még ez is sok- teljesen mindegy, hogy KT266 v KT 333. Túl nagy teljesítménykülönbség nincs. Igaz árban sem jelentős, de azért a régebbi olcsóbb. Ha nem akarsz fél éven belül azzal szembesülni, hogy szaggatnak a játékok a gépeden, vagy 1024x768 a max élvezhető felbontás, és szeretnéd hébe-korba antialisinget használni, ne vegyél Gef 3 Ti 200-at. Tudom, rengete ellenpélda van most még. És szerintem egy lendületből elég a 256 MB RAM, feltévve, hogy nem spec okod van az 512-re.
Az így megtakarított lóvét pedig költsd VGA-ra.
Hűtésnek pedig valami hatalmas, lassú fordulatú böszme venti kell.
Konfig:
1600XP+
Gef4Ti4400 VGA
256MB 266MHZ DDR, csak márkás!! Samsung, Hynix
Abit KR7-133 lap
Ramot vehetsz 333ast is, jobban bírja a húzást,
az Abut lapok pedig nem rosszak, és úgyis lecseréled 1 éven belül.... -
guest
veterán
Nem tudom miért dicséritek annyira nagyon azt a sz** ASUS-t. Most nem azért, de szinte semmi különbség nincs azonos chippel szerelt lapok között. Aki pedig azt hiszi, hogy van, az belemagyarázza. Először is, ha valaki egy gyenge lappal jönne a piacra, gyorsan befuccsolna a gyár, szóval minden gyártó a maximumra törekszik. Egyedül szolgáltatásban lehetnek különbségek, amik elenyészőek azonos árú lapok között. Pld: MSI , Epox , Abit , Soltek , stb... Az ASUS -t szándékosan nem írtam ide, mert az kb. 1,5-szer drágább, de ezekkel egy kategória. Szóval nekem az a véleményem (és szerintem nem látom ezt rosszul), hogy az ASUS-t a név adja el, semmi más. (egy más kategóriában, az audio-gyártók között a SONY-hoz tudnám hasonlítani : a SONY azonos árkategóriájú termékek között a legszarabb minőséget gyártja, ami a laikus számára nem számít, mert a szomszédnak is az van...). Na de nem szeretnék senkinek a lelkébe gázolni, mindenki azt vesz amit akar :) .
Én akkor is inkább az EPOX-ot vagy az Abit-ot ajánlom: KT266A vagy KT333 chippel. Esetleg egy harmadik alternatíva (ha ennyire nem akarsz mélyre nyúlni a brifkóban :) ) egy SIS745-ös lap (mondjuk ECS K7S6A ~19.000,- bruttó), ami 5-10%-al marad el a konkurenciától.
Videókártyából pedig szerintem is felejtsd el az Inno3D-t, MINDENKÉPP Abit-ot vegyél: minőségi, és még a Tornado-nál is olcsóbb (GF4Ti4200 ~45.000,- bruttó).
Mindenkinek jó éjszakát! :) -
launcser
senior tag
sztem fogj ki egy jo abitot, és az legyen kx7-333
én asusokat nem csipem, nem értem mért van rajtuk sok hülyeség meg mért nincs ez
bár mondjuk abitot csak tuningozok szeressék(bár azok se néha :) )
h2t huto az tuti lehuti és az asszem nem is olyan hangos. -
BobMaster
senior tag
Alaplap: ASUS A7V333, nemvitás (hamár COP)
proci adott
a venti az cool, még a designja is (érted... :D )
RAM: Samsung PC2700, szigorúan
VGA: hamár kraftot akarsz, inkább valami GF4Ti4200-as, de Inno-val nekem fenntartásaim vannak (hogy annyira moslék, homályos a 753DFX-en, hogy hihetetlen). Ha mégsem, akkor se add Gf3Ti200 alá, Gf4MX-eket meg nagy ívben kerüld. -
guest
veterán
Hellosztok!
Mostanaban szeretnek uj gepet venni es 1.8 XP re gondoltam, melle egy innod 3d gef3 ti200 128DDR VGA ra és 512 DDR-re.
Es az lenne a kerdesem hogy milyen alaplapot es hutoventit vegyek hozza hogy ne legyen belole ''Fusbe ment terv'' , és azert jo is legyen.
PS: pl:Abit KX7-333 Titan TTC-D5TB-TC-m ?
Ha valaki tudna teljes konfigot is irni ide azt megkoszonem.
bye kEndE
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest