Hirdetés

Aktív témák

• guest

veterán

Nem tudom miért dicséritek annyira nagyon azt a sz** ASUS-t. Most nem azért, de szinte semmi különbség nincs azonos chippel szerelt lapok között. Aki pedig azt hiszi, hogy van, az belemagyarázza. Először is, ha valaki egy gyenge lappal jönne a piacra, gyorsan befuccsolna a gyár, szóval minden gyártó a maximumra törekszik. Egyedül szolgáltatásban lehetnek különbségek, amik elenyészőek azonos árú lapok között. Pld: MSI , Epox , Abit , Soltek , stb... Az ASUS -t szándékosan nem írtam ide, mert az kb. 1,5-szer drágább, de ezekkel egy kategória. Szóval nekem az a véleményem (és szerintem nem látom ezt rosszul), hogy az ASUS-t a név adja el, semmi más. (egy más kategóriában, az audio-gyártók között a SONY-hoz tudnám hasonlítani : a SONY azonos árkategóriájú termékek között a legszarabb minőséget gyártja, ami a laikus számára nem számít, mert a szomszédnak is az van...). Na de nem szeretnék senkinek a lelkébe gázolni, mindenki azt vesz amit akar :) .
    Én akkor is inkább az EPOX-ot vagy az Abit-ot ajánlom: KT266A vagy KT333 chippel. Esetleg egy harmadik alternatíva (ha ennyire nem akarsz mélyre nyúlni a brifkóban :) ) egy SIS745-ös lap (mondjuk ECS K7S6A ~19.000,- bruttó), ami 5-10%-al marad el a konkurenciától.
    Videókártyából pedig szerintem is felejtsd el az Inno3D-t, MINDENKÉPP Abit-ot vegyél: minőségi, és még a Tornado-nál is olcsóbb (GF4Ti4200 ~45.000,- bruttó).
    Mindenkinek jó éjszakát! :)

Aktív témák