- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlaboncz
tag
Na, akkor megtaláltad ezt a fórumot
Már a linket kerestem, hogy a HWSW-s topicba belinkelhessem neked
Szóval itt inkább Sennheiser fanok vannak többségben. Ez van
Szóval a Seninek kicsit melegebb, puhább, hangzása van az AKG-hoz képest. Az AKG analitikus, semleges hangot produkál inkább, ami sokaknak nem tetszik, mert száraznak tartják. Ízlések és pofonok, ezért lenne jó meghallgatni (legalább egy MediaMarkt-ban, ahol ki van rakva sok fajta) Beyerről nemtok nyilatkozni sajna.
Az 555-öst fórumokon is dicsérik, nagyon jó ár/teljesítmény arányúnak tartják (Nekem a nagytesó az 595 van) Szerintem bármelyiket veszed, ezen a szinten már nem fogsz csalódni benne. Később akkor lehet majd továbblépni, ha veszel majd rendes füles erősítőt, CD-t, stb.
Sok sikert!
ZooLee -
Pá
addikt
Épp most írtam le a tapasztalataimat a HD-555ről.
Bővebben: link
A kinézetétől meg ne félj, frankón mutat a polcon. Na meg a fejeden is.
De komolyan. Azt is vedd számításba hogy mekkora a fejhallgató, ez a seni nagyon kis könnyű, karcsú jószág, egyik haveromnak asszem valami philips van, jól szól az is, de akkora, hogy az én shenim 3x beleférne. -
Pá
addikt
Nekem HD555ösöm van, de ha nem hát nem...
Nyitott zárt témához inkább nem szólok hozzá, mert hülyeséget nem akarok mondani. De én úgy tudom a nyitottak általában tisztábban adják vissza a cuccost, a jobb fülesek általában nyitottak is, szal ha nem zava a kiszűrődő zaj, vegyél nyitottat, ha meg azért vennél fülest, hogy ne zavard a szobában melletted alvó akárkidet akkor nem nagyon marad más választásod mint a zárt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Fujifilm X
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest