- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
screeny
tag
Jelentem felraktam az első verziót amit feltöltöttél.
Kétszer leállt a rendszer azóta (kikapcsolt minden előzmény nélkül), de egyébként más kifogásolható dolog nem történtHasít minden és természetesen nagyon szuper dolog, hogy finomhangolva van minden.
A SPDIF dolog még nem igazi valami miatt XBMC alatt.
Át kell állítanom minden egyes kikapcsolás utána valami másra és utána meg vissza.Egyébként nagyon jól szuperál
THX A LOT!
-
Lifeforce
őstag
Egyébként ha a lecsupaszított rendszer jobban tetszik, elindítod a GooglePlay áruházat, letöltesz egy neked tetsző launchert, és ugyan ott vagy mint ha az első romot töltötted volna le, csak a fölösleges alakalmazásokat kitörlöd.
Illetve ez így teljesen nem igaz, mert nincs navigációs sávod, mert az XBMC launcheres változata nem szereti, így ki van kapcsolva.
De a második romnak pont ez a lényege, hogy média lejátszó lesz a gépedből, amivel mondjuk tudsz netezni, játszani, fájlokat megosztani, míg az első rom pont fordítva van.
Ha többen kértek valamit, vagy ha van valami ötletetek amivel nem kell napokat küzdenem (kernelt forgatni), szívesen megcsinálom. -
nexusarx
csendes tag
Hiaba nyomok ra, azt irja hogy wifi engedelyezes , de bal oldalt az a kis jel nem is aktiv,ami mutatna hogy engedelyezve van
Az xbmc-be a dts-hd jele nem aktiv, nem tudom kivalasztani.
Neked mukodik a dts-hd ?Esetleg tudja valaki hogy webkamerat hogy tudnek felcsatolni ra ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Eladó Apple iMac 16.2 21,5": Core i5 4-core 3,1GHz, 16GB RAM
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Zotac Mini GAMER PC! i7-10700 / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest