Új hozzászólás Aktív témák
-
nexusarx
csendes tag
válasz
frankdelgado #322 üzenetére
Szia frankdelgado !
Én elég sokat el voltam a minix-el
és agyon mókoltam. Tényleg nem nagy ördöngösség felrakni egy másik rom-ot. Én is ezen csináltam ilyet először
Nagyon jó a gép szerettem is nagyon és jó vas van alatta.
Torrentre ezt próbáld ki :
http://sourceforge.net/projects/atransmission/Ha ismered a transmissiont, ez annak az androidos megfelelője és van neki REMOTE kliense androidra. Ez csak egy free verzió ezért egyszerre nem futtathatsz 5 torrentnél többet. De elég stabilra csinálta a srác.
Ajánlom a Lifeforce által készített HWgurus Fw-t, jól összerakta és kiegészítette
Én teszteltem a HWguru 4-est is és egész jó, de ott már érteni kell elég sok mindenhez, hogy összelődd magadnak amilyenre szeretnéd.
De hidd el 20-30 óra alatt elég profi szintre húzod magad, utána meg tied a világ
Üdv.
-
nexusarx
csendes tag
-
nexusarx
csendes tag
válasz
frankdelgado #259 üzenetére
Sziasztok !
Eladom a minix neo x7-et ha valakit érdekel privátban megbeszéljük .
1 hónapos , 220voltnál vásároltam .
Jó a cucc, de nekem kell a 7.1 és a DTS-HD. Ezen felül viszont tökéletes. K... gyors és megbízható.Üdv
-
nexusarx
csendes tag
válasz
Lifeforce #241 üzenetére
Arra már rájöttem sajna hogy a 7.1-et buktam és a DTS-HD-t is az RK3188-as processzornál. Az OPTWARE az android alá ment fel, tehát most az a ROM van amit te raktál fel és megbújva rajta az OPTWARE, így működik a 4.2.2 android és a OPTWARE linux egyszerre, Igazából én linuxból hülye vagyok, így nem tudom hogy pontosan mi történik, de ami lényeges hogy most van ipkg installom és online tudom lerángatni a különféle csomagokat. Sajnos sok android program hasznavehetetlen, ezzel nem a fejlesztőket akarom becsmérelni, de nem igazán úgy működnek ahogy kellene.
Igen Pesti vagyok.Üdv mindenkinek!
-
nexusarx
csendes tag
Szia!
Igen el tudom érni. Először kísérleteztem a Ttorrentel, ami talán az egyik legjobb. Neki van olyan opciója hogy RSS feed ezen keresztül tudsz távolról hozzáadni , illetve van könyvtára amit állandóan figyel. Ide bemásolod pl FTP-n keresztül és már megy is a letöltés. Ezzel az volt a bajom, hogy 10 perc után leesett a letöltés sebessége szinte nullára és ingadozott is. Ezért erőltettem volna én is a transmissiont. Találtam egyet amit telepíteni tudsz apk-ból : http://sourceforge.net/projects/atransmission/
Innen le tudod tölteni. Ezzel csak az a baj, hogy 5 torrentnél többet nem enged futatni, csak ha megveszed a sráctól aki írta.Ezután jött az olvasgatás utána járás. OPTWARE . Ez az igazán tuti .
http://forum.odroid.com/viewtopic.php?f=7&t=3234Ezen keresztül megoldhatsz szinte mindent.
-
nexusarx
csendes tag
OPTWARE király dolog ... ajánlom mindenkinek. most már normális transmissionöm van, minidlna, ftp, smb ... és minden ami kell. De mindezt úgy hogy egy android van a kütyün. Tényleg nagyon király ez a cucc, de meg kell vele szenvedni. Sajnos így is el fogom adni, mert 7.1 sehogyan sem jön ki belőle
, de a tudást hasznosítottam és tovább viszem a következő eszközre. Kérlek segítsetek abban melyik androidos doboz tud most 7.1-et HD audio (24bit 192 khz), és még 4 magos proci is van benne 2 giga rammal
-
-
nexusarx
csendes tag
válasz
Lifeforce #235 üzenetére
Szia LifeForce!
Lassan kezdek begolyózni! Sikerült felraknom a te általad készített Rom-ot. Tök szuper. De azt a nyamvadt runscript.sh-t nem tudom átírni. Hiába vagyok SU, néztem a jogosultságát, és minden engedélyezve van. Bármit csinálhatok readonly marad. Csinálatam putty-al ssh-n keresztül , androidon terminal emulátorral, de ez a file mindig readonly hiába 777 a jogosultsága. Próbáltam a root file managerrel de azzal sem engedi. Mit tudok még tenni ?
-
-
nexusarx
csendes tag
Sziasztok !
Mondja meg nekem valaki hogy tudok hozzá írni egy sort valamelyik boot után automatikusan futó scripthez.
A mount parancsot szeretném hozzáadni. Az init.rc-hez nem tudom és a init.d-hez sem mert mind kettő read only . Hiába vagyok root akkor sem tudom átírni. Van megoldása hogy a rootfs ne ro legyen ? Vagy van olyan android program ami indulás után automatikusan elindul és az meghív egy scriptet ???üdv
-
nexusarx
csendes tag
Grat
Amúgy a quickshot 2 tényleg elég jó és a behind xbmc 3.2-vel ment is a passthrought, de sajna DTS-HD és TRUE HD nem
Azt olvastam az egyik forumba hogy a RK31-es chippeknek az i2c busza nem elég a DTS HD és a TRUE HD átviteléhez. Ez most csak SPDIF-en igaz , vagy HDMI-n is ? Ha jól tudom SPDIF alapból kevés hogy ilyen nagy felbontású hang menjen át. Kérlek javítson ki vagy erősítsen meg valaki !!!
Screeny te HDMI vagy SPDIF-en tolod ?
-
nexusarx
csendes tag
válasz
Lifeforce #167 üzenetére
Szia Lifeforce!
Megkérhetnélek, hogy közzé tedd azt a remek scriptet? Tegnap 3 órát vadásztam rá de, nem sikerült megoldanom. Nem vagyok egy linux guru, de raspberry-n 5 perc alatt nulláról sikerült megcsinálni. Ezen a gedvás androidon eljutottam oda hogy puttyal belogolok ssh-n aztán csók . Kezd az idegeimre menni ez a gép. De legalább tanulok
Írtam régebben, hogy nem tudtam bekapcsolni a wifit. De annyira, hogy maga az eszköz sem volt jelen. Tegnap felraktam a quickshot v2 újból, de most már a 720mhz memória kernellel. Lás csodát, működött a wifi.
Egyszer sikerül összeraknom ezt a gépet többet hozzá se nyúlok
üdv,
Mindenkinek -
nexusarx
csendes tag
Hiaba nyomok ra, azt irja hogy wifi engedelyezes , de bal oldalt az a kis jel nem is aktiv,ami mutatna hogy engedelyezve van
Az xbmc-be a dts-hd jele nem aktiv, nem tudom kivalasztani.
Neked mukodik a dts-hd ?Esetleg tudja valaki hogy webkamerat hogy tudnek felcsatolni ra ?
-
nexusarx
csendes tag
Sziasztok !
Tegnap sikerült felraknom a quickshot minix x7 v2-es romot. De !
- Nem vagyok teljesen megelégedve . Javult a helyzet. 1080p megy, dts passtrough megy (DTS-HD, meg DOLBY TRUE HD nem, csak lerakja őket 48KHz-re ), viszont az xbmc SYSTEM/AUDIO beállításainál nem tudom belőni a HDMI passtrought. Most már nem emlékszem pontosan , de talán azt írja hogy nincs eszköz.
- Nem tudom bekapcsolni a Wifit, Miracast nem működik.
- A hang 2 percenként megállt 1-1 másodpercre, egyenlőre hálózaton keresztül megy SMB-n a stream - beteszem ennek, ha lesz időm rádobom a vinyót az X7-re, de szerintem nem fog javítani a helyzetenValaki találkozott már ezekkel a hibákkal ???
üdv.
-
nexusarx
csendes tag
Sziasztok !
Az lehetséges hogy az x7 csak stereot enged át HDMI-n ? Van ilyen szabvány egyáltalán ? a HDMI passtrought nem arra szolgál hogy az audio stream (DTS,DTS-HD, DOLBY TRUE HD ...) jelét egyből tovább tolja digitálisan az erősítő felé ? Még nem raktam fel a Minix Neo X7 Quickshot v2 Rom-ot, remélem az megoldja a problémámat.
üdv
-
nexusarx
csendes tag
Sziasztok !
Tegnap sikeresen megvettem a magam kis neo X7 - eset! Par kerdesem lenne , ha tudnatok segiteni. Hogy tudom kiolvasni a fw verziojat , mert release szamot nem latok csak datumot. Es nem tudom osszeegyeztetni, hogy az kulonbozike a neten levo official fw-tol.
En lenyegeben Xbmc-t akarok hasznalni a gepen, de eddig egy raspberry jobban teljesitett
biztos vagyok hogy csak a megfelelo software-t kell hasznalnom mert a hw az eleg bika. A minixen volt elore installalt xbmc, de abban nem tudtam beallitani hogy a hang passtrough legyen az erositore -hdmi . Amit viszont letoltottem az xbmc oldalarol isszonyatosan szaggat
tudtok esetleg segiteni mi lenne a helyes megoldas ?
Koszi elore is !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged