- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxaman
tag
válasz
marcox1987 #109 üzenetére
Én próbáltam külsö hddvel, külső pendrival, belső memóriára, de a legjobb sebességet a class10 sdkártyával értem el
Nekem most 20 torrent fut rajta és közbe hd filmeket is visszi az mx plaxer a külső hdd ról !!
-
picaro
tag
válasz
marcox1987 #107 üzenetére
Egy alap kérdés azokhoz akik már rendelkeznek vele, mielőtt rendelnék egy ilyen boxot:
------------------------------------------------------------
- MKV fájlokat külső HDD-ről vagy USB stick-ről rendben lejátssza? Tehát mindent? A full HD filmeket is?
------------------------------------------------------------
Az nálam azért alap mert leginkább erre használnám és ha ezt nem tudja akkor a többi feature sem érdekel.Köszi a válaszokat!
-
vitezfeher
tag
válasz
marcox1987 #101 üzenetére
Nálam simán felment a frissítés, de mintha a Play áruház besz@rt volna. Ugyanis egyik eszközömről sem érhető el.
-
marcox1987
csendes tag
válasz
marcox1987 #100 üzenetére
noh frissítés dilemma kilőve
első körben bármit próbáltam nem ismerte fel 10x is csatlakoztattam újra az otg-t és semmi.... mondom akkor kikerüljük ezt a folyamatot és sd kártyáról nyomjuk fel ( kifejezetten senkinek sem ajánlom, mert nem lesz jó a frissítés ezzel a móddal- elindul, de a kép nem lesz jó - nálam kicsúszott a monitorból )
aztán vmi sugallat gyanánt megpisztergáltam a házát hogy unalmamban szétszedem és megnézem mi van bent és van e mód vmi moddingolásra ( nem jutottam el odáig hogy leszedjem a házat) és vissza rádugtam az otg kábelt...és lőőőn siker...míg eddig kilógott vmiért az otg csatiból most simán belement az egész és egy fejlövés után ( ez kb felért annyival mintha be se lett volna dugva xD ) felismerte, a gép is jelezte, felpakolva és most flottul újra üzemel a masina, csak újra kell a bakim miatt raknom minden appot
-
marcox1987
csendes tag
válasz
marcox1987 #99 üzenetére
jó most megakadtam a frissítés telepítésével.... vmi itt nem megy, mert mindig a recovery menüt tölti be..pedig a hivatalos leírás szerint csinálom, közben fb-n kontaktolunk folyamatosan a minixel. persze már megszoktam hogy mindig minden döccenős androidnál
most megpróbálom sd kártyáról feltolni hátha menni fog.
-
vitezfeher
tag
válasz
marcox1987 #93 üzenetére
Nekem is megérkezett nagy nehezen a ketyere. Ennyiért már elvárható a tökéletes működés (főleg, hogy még áfával is lehúztak). NAS-ról filmek, HBO Go és egyéb alkalmazások tökéletesen futnak az eredeti ROM-mal.
Említetted a wifi-s képátvitelt. Tudnál erről bővebben mondani valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Dell OptiPlex 7060 Micro i5-8600T / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- AMD Ryzen 7 7800x3d gamer pc eladó! Részletek a leírásban.
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT12Gb, 32Gb RAM
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő