- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Rossz helyen marad a 200 megapixeles szenzor
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcox1987
csendes tag
Én többnyire online nézem a filmeket és sorozatokat is.
A hacktion-t meg 1-2 filmet szoktam csak letölteni. Nekem az előző FW-vel az MX playerben zsírul ment minden, viszont tegnap megcsináltam a frissítést és pl az mx-ben az mkv full hd behalt, nem bírt el vele, de a gyári lejátszó viszont igen.-bár én a belső tárolót szoktam használni, nem vagy sorozat és film gyűjtő ilyen téren (ami olyan azt megveszem dvd-n vagy hasonló) úgyhogy arra, hogy rendesen megy e externál részről nem merem azt mondani, hogy igen. Bár szerintem igenhisz maga az usb tudja a sebességet tartani, van lejátszó ami viszi, így nem látom akadályát, de várd meg olyanok válaszát akik ténylegesen így használják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest