- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pertip
újonc
Sziasztok!
MINIX X7 tulaj vagyok, rootolt v008-val.
Hogyan tudok ékezetes BT billentyűzet felvarázsolni? -
pertip
újonc
A MyBackup Pro-val az a bajom, hogy egy csomó beállítást nem ad vissza. Ha például csinálok a teljes rendszerről egy biztonsági mentést, és utána ebből csinálok egy visszaállítást, egy csomó beállításom eltűnik, és kezdhetem az az egész rendszer beállítását előröl.
De valójában nem látok a szememtől! Az általam is felrakott alapból rootolt frimware (szerintem nagyon jó) már alapból tartalmazza a ClockworkMod (CWM) telepítésének lehetőségét. Ezzel pedig az egész rendszerről egy "pillanatképet" lehet készíteni, és így bármikor vissza lehet állítani mindent erre az állapotra.A frimware:
http://www.arctablet.com/blog/forum/rockchip-rk3188-android-mini-pc/rom-minix-neo-x7-android-4-2-2-custom-root-1080p-firmware-version-007-20131115/A ClockworkMod (CWM) telepítésének leírása:
http://www.arctablet.com/blog/forum/arctools-application/clockworkmod-cwm-recovery-easy-install-on-rk3066-and-rk3188-devices/
(Ez tartalmaz egy videót is, ami alapján gyerekjáték az egészet végigcsinálni.) -
pertip
újonc
Sziasztok!
Rootolt v007-van a gépemen, sokmindent feltelepítettem és beállítottam. Szeretnék egy mentést csinálni a rendszerről.
Lehet hozzá működő CWM-et (ClockWorkMod Recovery) találni amivel az egész rendszert el lehet menteni, majd visszaállítani?
Esetleg létezik valami más megoldás? -
pertip
újonc
Közben frissítettem, én is a "restore"-t használtam. WIN7-el valami miatt nem működött, de szerencsére XP-vel igen.
220volt.hu-n vettem 41.990 Ft-ért.
Nem vagyok olyan nagy Mágus mit közületek sokan. Amiért én vettem, arra egyenlőre jónak tűnik:
Filmeket, képeket megnézni házon belül PC-ről, tabletről, mobilról, USB-s WIFI routerről, pendriveról, merevlemezről. Megosztani rajta lévő tartalmakat egyéb eszközök között. Samsung TV-m is látja ugyan a hálózatot, de sok mindennel nem kompatibilis. Ha bele gondolunk, hogy egy komolyabb tudású internetes TV-ért mennyivel többet elkérnek, mint egy hasonló megjelenítésű egyszerűbb változatért, akkor már megérte az árát. -
pertip
újonc
válasz
mclaren1818 #72 üzenetére
WIN7 alatt nem, de XP alatt végre sikerült a csatlakozás, köszönöm a segítséget.
Még egy naiv kérdés:
A RKBatchTool--1.7 progi pontosan mit csinál az alján megjelenő gombok hatására (Upgrade, Restore, Switch, Clear, Save)? -
pertip
újonc
válasz
mclaren1818 #70 üzenetére
Próbáltam WIN7-tel, és XP-vel is. Csak úgy tudok kapcsolódni, ha bekapcsolom a készüléket, a "beállítások/USB/Connect to PC" menüpontot kipipálom. Így látom PC-n a készülék fájlrendszerét, de a RKBatchTool--1.7 progi nem látja a készüléket.
Valamit esetleg át kell állítani a készülék menüjében? A FW belistázása előtt is látom a kapcsolatot, vagy csak utána?... -
pertip
újonc
Sziasztok!
Én is birtokosa lettem egy ilyen kicsikének.
Szeretnék rajta szoftvert frissíteni, mielőtt igazából birtokba venném.
A PC látja az eszközt (a fájlrendszert), ha be van kapcsolva és az USB ponton belül a PC ki van pipálva.
De a RKBatchTool--1.7 progi sehogy nem tud csatlakozni az eszközhöz.
Mi a teendő? Hogyan lehet csatlakozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Philips LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest