- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Basszus, nekem jól jött volna a rossz táp, félannyi munka lett volna a hosszabbítás. Bár az is szempont volt/lett volna, hogy ne legyenek túl vastagok a kábelek, mert akkor nehezebben hajlítható a kábelköteg és az sem biztos, hogy elférne a proc. hűtő és a táp között. Majd nemsokára teszek be képet, csak most épp kipróbálásra elvitték a leendő üzemelési helyére.
Távirányítás már megy, bekapcsolás távolról szintúgy, az előbb próbáltam.
Miféle Dell táp van nálad? A Bordoi-féle házban Delta táp van, de majd mérek egyet a kis FSP-vel is, amelynek a képét korábban betettem ide a topicba.
Amúgy nem 1kWh fogyasztás után mértem átlagot, mert 30 órára azért nem kapcsolok ki mindent.
Azt mértem meg, hány másodperc alatt tesz egy fordulatot a mérő tárcsája, abból már kijön a fogyasztás, ha tudom, hányat fordul 1kWh fogyasztásnál.
Nem lehet, hogy a te fogyasztásmérőd nem szereti a kapcsolós tápot? A 60 wattos tüske elég valószerűtlen, szerintem lehetséges, hogy a kapcsolós táp nem ohmos jellege megzavarta a fogyasztásmérőt. A villanyóra tárcsájának van tehetetlensége, de én úgy láttam, hogy egyenletesen forog, nem ugrált.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest