- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Basszus, nekem jól jött volna a rossz táp, félannyi munka lett volna a hosszabbítás. Bár az is szempont volt/lett volna, hogy ne legyenek túl vastagok a kábelek, mert akkor nehezebben hajlítható a kábelköteg és az sem biztos, hogy elférne a proc. hűtő és a táp között. Majd nemsokára teszek be képet, csak most épp kipróbálásra elvitték a leendő üzemelési helyére.
Távirányítás már megy, bekapcsolás távolról szintúgy, az előbb próbáltam.

Miféle Dell táp van nálad? A Bordoi-féle házban Delta táp van, de majd mérek egyet a kis FSP-vel is, amelynek a képét korábban betettem ide a topicba.
Amúgy nem 1kWh fogyasztás után mértem átlagot, mert 30 órára azért nem kapcsolok ki mindent.
Azt mértem meg, hány másodperc alatt tesz egy fordulatot a mérő tárcsája, abból már kijön a fogyasztás, ha tudom, hányat fordul 1kWh fogyasztásnál.Nem lehet, hogy a te fogyasztásmérőd nem szereti a kapcsolós tápot? A 60 wattos tüske elég valószerűtlen, szerintem lehetséges, hogy a kapcsolós táp nem ohmos jellege megzavarta a fogyasztásmérőt. A villanyóra tárcsájának van tehetetlensége, de én úgy láttam, hogy egyenletesen forog, nem ugrált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elfelejtettem a film címét
- Apple Watch
- Linux felhasználók OFF topikja
- Borderlands 4
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI B450 TOMAHAWK MAX
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő