- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
én újra szoktam húzni, akár egy ubuntu pendriveről letörölni a particiókat, új particiós táblát létrehozni és utána be a telepítő. Volt sokszor hír, panasz, hogy fertőzött volt a kínai win, inkább nem kockáztatok
Ha hálózatra van kötve a win11 telepítés közben, akkor elvileg le tudja tölteni a drivereket is nagyrészt vagy teljesen. Ha épp nincs hálózat, mert külön driver kéne, ha spécibb wifi vagy lan van benne, akkor telefonról usb kábellel is lehet netet megosztani addig neki.
Nekem az intel i226-hoz kellett asszem külön net / driver, merzt alapból nem kezelte a win update driver keresése sem. A másik gép realtekes simán ment.
biosban nagyon nem bántottam ezeket. Laptopokon szokott szívás lenni vmd vagy raid default beállítással, ott szoktam nvme-re kapcsolni róla biosban, hogy lássa az ssd-t a win telepítő.
Maga a win lehet akkor is beaktiválódik, kódbeíráskor átugrás és ha volt a géphez náluk már licensz, akkro beaktiválódik telepítés után is magától.
Majd meséld el, hogy hdcp 2.2 megy -e vele 4k tartalom másolásvédelem le szokott maradni ezekről az olcsó gépekről.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / elkelt
- AMD Ryzen 7 7800X3D + ASUS TUF Gaming B650M-PLUS Alaplap
- Fractal Resign Ryzen 5600G ITX PC HTPC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest