- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iOS alkalmazások
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ki tudod olvasni akár hwinfóval is. Ha sima normál időzítésű, átlagos ram, akkor valsz jól megy másik általános ram modul mellett, pláne, ha hasonló számú chip van azon is (de ez sem feltétel, csak esetleg nagyon eltérő chipszámú modul lehet nem dual channelben megy).
Most amúgy 2x8 vagy 1x16 GB van benne? Mert 2 slotba csak úgy tehetsz másodikat, ha van szabad.
-
azbest
félisten
a tdp nem azt mutatja, hogy fixen mennyit fogyaszt... igazából még futás közben sem, mert ez csak marketing. A biosban általában lehet 2-3 szinten állítani ezeknél egyébként is. De amikor nem dolgozik a gép, akkor idle fogyasztásban nem biztos, hogy van lényeges különbség. Ha meg erősebb, akkor gyorsabban is végez munka közben.
5825U esetén az lényeg még, hogy ddr4-es ramos, amit olcsóbb venni, mint a ddr5-öst.
Hát én az újabb fajtáit tapasztaltam, nekem tetszenek. A nagyon régi fajtáknál, nagyon olcsó fajtáknál jobban lehet probléma a zajjal, rosszabb hűtéssel.
A bmax-nál azért voltak olyan procit, amik különcök vagy talán még engineering samplek is, amelyeket nem fogyasztóknak szántak.
-
azbest
félisten
az utóbbi napokban beszélgettünk pár erősebb gépről, amelyek hasonló áron vannak, mint a linkeden (pl M7 a 60 dolcsis kuponnal US $326.45 bruttó 16GB + 512GB kombóval), de persze ha valakinek van tapasztalata az általad linkelttel, hogy melyik milyen hangos, az biztos segíthet.
A komplett gépnél lehet nonamebb ssd és ram kerül bele én inkább magam veszek hozzá itthon és kintről csak az alapgépet barbone.
Esetleg a GMKtec M6 Mini PC AMD R5 6600H is hasonló vagy olcsóbb is lehet kuponnal. Kicsit újabb proci és integrált gpu.
Azt hiszem például neki vannak egész jó videó tesztjei róluk, hangerő összehasonlítással is, Robtech [link]
Arra figyelj, hogy úgy rendelj, lehetőleg már eu-n belüli szállítású legyen, mert csak 150 euroig számolódik fel az áfa alapból. De lehet a geekbuyingnak is van eu szállítása, ja látom is hogy europe-4 -et és germany-t ír, akkor jó lehet.
@Tin
Na lol, elkezdték végre nyugaton is tesztelgetni a K8 pluszt, most hogy már nekem is megvanTeam Pandory [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Medence topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HP EliteDesk PC-k jó áron!
- ASUS ROG játékos gépezet a vörös oldalról
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- B550M Steel Legend, Ryzen 5 5600X, 32Gb DDR4 3200MHz CL16, Radeon RX 6750 XT 12Gb, 1TB M.2 PCIe 4.0
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest