- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
BalaNce87 #1592 üzenetére
Próbálj ki programokat..nekem tbao t8-nal nem engedi sajnos...vettem.bele erősebb ventit, nekem is ez azt csinálja hogy leáll, felpörög..de csak ha nincs használva a gép...amúgy teszi szepen a dolgát...77-8 foknál azt hiszed hogy nincs tovább itt a max aztán 79 körül oda durrant még egyet, csak hogy ne legyen meg a 80fok.xd
-
kammler
senior tag
válasz
BalaNce87 #1553 üzenetére
Tehát mégegyszer: hiába szarja le, mert KÖTELEZŐ a postát is mint lehetőséget választani. Nem opcionális, hogy én leszarom, azzal nem szállíttatok, mert kötelező, mint lehetőség. Ez volt a lényege, hogy a komcsi postát helyzetbe hozzák. Nagyon sok helyen itthon azt csinálják, hogy odaírják, hogy egy hónap is lehet a szállítás, vagy hogy postai szállítás 6000 ft. Egy ideig működik, aztán majd, gondolom a felcsúti azt is kiköti, hogy nem lehet X összegnél drágább a posta, és nem tarthat tovább se a szállítás, mint amúgy. Azt nem értettem, például amit írtam a TME-nél, (lengyelek, nem magyarok) hogy a magyar domain miatt kell nekik biztosítani a postai szállítást, vagy a magyar domain mindegy, de viszont Magyarországra szállít és azért. Mert hogy folynak az egyeztetések a posta meg köztük. Persze, március 28 óta. Nem lesz abból semmi, jól kibaszott velünk a felcsúti meg a bandája. Magánszemélyeknek ide nem szállít, aztán kész. Lehet, hogy a minisforum esetében teljesen más oka van amúgy, de még ezt is el tudom képzelni. Azért kérdeztem, hogy vajon mióta nem szállítanak ide, mert ez a posta fasság tavasszal kezdődött.
-
kammler
senior tag
válasz
BalaNce87 #1550 üzenetére
Miért érzem azt, hogy itt megint vmi szrkeverés van. Nem pc, elektronikai alkatrészek: tme.hu Magánszemélyek részére március 28-tól felfüggesztik az értékesítést. Érdekes az összes többi EU-s országba meg megy tovább, mint eddig. Ők mondjuk lengyelek. Nem hajlandóak elárulni mi az oka.
-
Ixion77
addikt
válasz
BalaNce87 #1512 üzenetére
Épp a héten gondolkodtam nagyon erősen egy erős MiniPC beszerzésén, de végül pont azért adom fel a témát, mert úgy látom, hogy ezeknek a kínai beszerzésű kütyüknek a garanciaideje gyakorlatilag nulla nap. Még ha halottan érkezik sem feltétlenül hajlandóak foglalkozni veled.
A másik gond, hogy a supportjuk is nulla. Ha mondjuk biztonsági frissítést miatt BIOS-t kellene updatelni a gyártónak, akkor ezek a kis gyártókra nem lehet számítani.
Ezért elkezdtem újra a laptopokat nézegetni, mert ott legalább egy Asus vagy Lenovo értékelhető támogatást is ad, nem csak hardvert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest