- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
oldfabius #1011 üzenetére
Szia.
Részemről egy kínai xy minipc helyett jobb választás és "üzleti" használt brand gép!
A kínai gépeknek kérdéses lehet a minősége hosszabb távon.
Én 2 éve vettem anyukámnak netezős és 1080p youtube-hoz egy használt Brand mini pc-t!
Itt el tudod olvasni az akkori kérdésemet és a rá adott válaszokat!
Én végül egy FUJITSU Esprimo D556/2 SFF-t vettem, tőle:
- i3-6100 - 16GB DDR4 - 256GB NVMe M.2 SSD
A gép azóta is hibátlanul működik, néha én is használom, de semmivel nem érződik lassabbnak, mint az itthoni bika gépem!
És pluszban szinte hangtalan is!
Nálunk a cégnél Dell Optiplex gépek vannak, a termelésben kapnak koszt, port, télen hideg van, nyáron meleg van, de még így is megbízhatóan működnek.
Szerintem bármelyiket veheted: HP - DELL - Fujitsu - Lenovo. -
Peat;)
veterán
válasz
oldfabius #1015 üzenetére
Bár nekem a gmktec k5 modell nagyon jól sült el eddig (kopp-kopp), időseknek én brand mini pc-t javaslok. De a win11-hez úgy rémlik a 8. generációs intel cpu javallott(és felette), az elején biztos ez volt. De lehet már régebbi cpukkal sincs gond.
8. generációból i3 is bőven elég, nem kell i5 időseknek, inkább újabb cpu legyen szerintem. Az én optiplexem 8. genes i3-a nekem is bőven elég volt. -
Minime55
csendes tag
válasz
oldfabius #1011 üzenetére
Nekem gmktec n100 van. Windows pro van rá telepítve alapból,.ramot érdemes 16gb ra bővíteni, ssd-t meg valami márkásra cserélni ( noname lassú nvme ssd van benne).
Egyébként jól használható win11 gyors rajta. Biosba leszabájoztam 8w ra a tdpt + C statest engedélyeztem, így nem olyan hangos a hűtés.
Viszont azzal számolj hogy engineering sample cpu van benne , elvileg tesztelik őket. Allin 47e volt áfaval. 2 hete megy 12-24 . Eddig semmilyen hiba nem jött elő (bsod) .
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Torrent meghívó kunyeráló
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos cigaretta 🔞
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- LED világítás a lakásban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest