Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Necronom
üzenetére
Erre a szintre gondolok én is. Ezek elérhetőek mini gépként is, akár alig drágábban, mint egy itx lap. Sőt! Ne felejtsük el, hogy az itx laphoz is kell ház és táp, valamint a végeredmény legalább 4× nagyobb lesz mint a Chieftec IX-01 vs Intel NUC például. Ezek vannak nekem, és baromira meg tudom érteni, ha valaki inkább mini pc-t szeretne. A leírt igényekhez az itx bővíthetősége és variálhatósága nem szempont szerintem. Kell egy ssd a rendszerrel, egyéb anyagokkal, egy dokk vagy egy nas a nagyobb adatoknak (filmek).
Az átállás Linuxra szerintem már most is szinte elengedhetetlen. A Windows túl pazarló az erőforrásokkal, és túlságosan kiveszi az irányítást a felhasználó kezéből. Ez csak rosszabb lesz. Nem irigylem azokat, akik hozzáértés miatt, adott esetben koruk okán nem mernek váltani, és nincs a közelükben senki, aki segíthet nekik. Nálam mondjuk elég problémamentes a Manjaro KDE-vel, szép, csilli-villi, nem kellett semmit hegeszteni, mióta feltelepítettem, szóval bátran ajánlom bárkinek, akár nulla hozzáértéssel is. A Debian/Ubuntu vonal nekem kicsit idegen, főleg a verzióváltások miatt. A half rolling vagy teljesen rolling disztrók szerintem zökkenőmentesebbek, kevesebb problémát okoznak a felhasználónak. Ha meg ennek a disztrónak a fejlesztői is alaposak a tesztelésnél, tényleg tiszta szívvel le lehet okézni minden frissítést, nem lesz velük gond. Szerencsére a Manjaroval ez a helyzet nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- BestBuy topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 225F +hűtött VRM-es alaplap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- GAMER PC - GTX 1080Ti - Ryzen 2600X - 48 GB DDR4 - 512 NVME SSD / 1000W
- Intel Ultra 9 285K teljes konfiguráció eladó egyben
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest