Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
egész pöpecken tűnik az n100-as router mini pc. Nincs hozzá manuál, de a pcb-re szerencsére felrajzolták a táblázatokat, hogy melyik jumper mire jó... nagyrészt, csak nem a közelében van, hanem ahol jutott hely. A bios és egy matrica W-N12 szöveget ír, más branding nincsen.
A nagy passzív borda-ház súlyos. Van egy kis réz blokk, ami a proci hőjét átviszi a bordára. Bőségesen telenyomták pasztával, valsz jól hűt gyárilag is. Mondjuk mivel szétszedtem átnézni, ezért inkább újrapasztáztam, a gyári hútőpaszta fémesnek tűnik, nem tudom vezeti -e az áramot.
M.2 nvme, m.2 wifi, mPcie wifi/wwan és sim slot, 2.5 meghajtónak sata port. Van még eDP port is belül a két külső hdmi mellett (amelyik elsőre raspi gpio tüskének tűnik, de ez kisebb, sűrűbb). Ez a két com portos válotozat. A gombelemet átcseréltem újra, mert olvastam, hogy sokszor gondot okoz a lemerült gyári ezekben.

Először teszek rá win11-et, hogy megteszteljem, sebességeket lássam, bios beállítások hatását kipróbáljam. Aztán valsz pfsense vagy opensense megy rá.Pici mellette a T8Plus, ami szintén n100 procis.

A feladó egyébként kivárta majdnem a 15 napot, a végén adta fel. Írt üzenetet, hogy a tesztelés miatt adják fel soká. Nov 29-es rendelés után dec 9 adta fel és ma, 20án meg is érkezett expressone-nal. Szerencsére nem ragadt benn pesten sokáig a csomagok torlódásában. Az akciós, kuponozós bruttó 160 dolcsiért szerintem jó vétel volt.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest