- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
egész pöpecken tűnik az n100-as router mini pc. Nincs hozzá manuál, de a pcb-re szerencsére felrajzolták a táblázatokat, hogy melyik jumper mire jó... nagyrészt, csak nem a közelében van, hanem ahol jutott hely. A bios és egy matrica W-N12 szöveget ír, más branding nincsen.
A nagy passzív borda-ház súlyos. Van egy kis réz blokk, ami a proci hőjét átviszi a bordára. Bőségesen telenyomták pasztával, valsz jól hűt gyárilag is. Mondjuk mivel szétszedtem átnézni, ezért inkább újrapasztáztam, a gyári hútőpaszta fémesnek tűnik, nem tudom vezeti -e az áramot.
M.2 nvme, m.2 wifi, mPcie wifi/wwan és sim slot, 2.5 meghajtónak sata port. Van még eDP port is belül a két külső hdmi mellett (amelyik elsőre raspi gpio tüskének tűnik, de ez kisebb, sűrűbb). Ez a két com portos válotozat. A gombelemet átcseréltem újra, mert olvastam, hogy sokszor gondot okoz a lemerült gyári ezekben.

Először teszek rá win11-et, hogy megteszteljem, sebességeket lássam, bios beállítások hatását kipróbáljam. Aztán valsz pfsense vagy opensense megy rá.Pici mellette a T8Plus, ami szintén n100 procis.

A feladó egyébként kivárta majdnem a 15 napot, a végén adta fel. Írt üzenetet, hogy a tesztelés miatt adják fel soká. Nov 29-es rendelés után dec 9 adta fel és ma, 20án meg is érkezett expressone-nal. Szerencsére nem ragadt benn pesten sokáig a csomagok torlódásában. Az akciós, kuponozós bruttó 160 dolcsiért szerintem jó vétel volt.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen routert?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Gamer PC eladó Ryzen 7 5700X + RTX 5070 Prémium AORUS build,megkímélt, erős és esztétikus
- HP Prodesk 600 G4 USDT I5 8GB ram 512GB SSD
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest