- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Új hozzászólás Aktív témák
-
DravenMoral
senior tag
válasz
worxland
üzenetére
Nem tudom mit jelent a nem túl acélos kifejezés, mint mondottam, apám gépe egy i5 3570-es procival rendelkezik, és a mai napig teljességgel gyorsnak vélem alapvető felhasználásnál, sőt.. Pedig abban csak egy sata 3-as ssd van, és 8gb ddr3 memória, nem pedig ddr5, ill. m.2 nvme ssd. De persze kinek mit jelent a gyors. Nekem ez a szint is bőven az, pedig a fő gépem egy Ryzen 7 8700G-s alapokon nyugvó erőmű, elég jó árban raktam össze annó. De azóta is gondolkozom rajta, hogy eladom. Mindig követtem régebben a trendet, annyi meg annyi gépet raktam össze magamnak, egészen a Ryzen 7 5800x3D, rtx 3080ti-ig, de manapság munka mellett már rájöttem, hogy teljesen fölösleges csupán csak trendből ennyi pénzt ölni ilyen bugyutaságokba, mikor az 50ezres pc is ugyan olyan szolgálatot tesz, ha nem játékra van használva. Sok szakmai topikban olyan szinten túllövik a segítők az kérdezők igényeit, hogy rossz nézni. És még elhitetik velük, hogy sokkal többet kell költenie, mint a keret, mert az úgy jó.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- ASUS TUF Gaming i9-10900Kf 32GB RAM RTX 3060 Ti Vízhűtés
- ACEMAGIC F3A Mini PC 64GB RAM 1TB SSD AMD Ryzen AI 9 HX 370 + 2x LG 24" monitor, garanciával
- i5-9600KF + ASUS PRIME Z390-P (RAM nélkül)
- 4K Gamer PC (Ryzen 9 7950X3D, RX 7900 XTX, 64GB DDR5)
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest