- Átfogó frissítést kapott a Xiaomi 17 család
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Netfone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Multibit
üzenetére
a másik, icipici és eléggé zárt házú n100-asomnál meg full átterveztem a házat és egy nagyobb tömegű borda, plusz a másik oldalról beszívott levegő már vállalhatóvá tette. Bár ott az integrált ramnak nincs hőmérséklet adata, csak a gyári m.2 sata kamu hőmérős ssd-t mikor átcseréltem nvme-re, akkor látszott, hogy fő a feje

Azóta láttam, hogy valamelyik cég csinált másabb házú változatot is, valsz ugyanolyan elrendezésű alaplappal, amin több szellőzőrács volt.
Szal igazából tényleg nem sok kell nekik, de valami kell. Bár ssd-k közt is eléggé nagy különbség van. Amik nekem vannak kicsi ssd-k, azok közül a samsungok elégg forróak, a micron és kioxia ssd-k közül találkoztam kellemesen hűvösekkel jó teljesítmény mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Átfogó frissítést kapott a Xiaomi 17 család
- Építő/felújító topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- TCL LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - ASUS TUF B650M + Ryzen 7800X3D + Kingston 2x8GB DDR5 6000MHz + ID-COOLING SE-214
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest