Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
esetleg 9 dolcsi kürül valami usb3 - 2.5G lan adapter hozzá? [link]
100 dolcsi körül nem annyira van 2 lanosból olyan, ami bővíthetőbb. Néha integrált ramos T8 vagy T9 plus nevű n100 vagy hasonló, de az meg csak dual gigabites.125 euro (a -20 euros bf kuponnal) van nála 4 portos n100 barbone [link], de ez ddr5 sodimmes.
Nem az n5105 változat, figyelni kell kiválasztáskor. Nekem nem ez a fajta van, máshonnan van egy másabb 4 poros. Én tettem az aljára ventit, mert terhelés alatt a ram és ssd fel tud melegedni, ha nincs légmozgás.Egyébként, ha routernek akarod, akkor esetleg egy porttal és egy smart switchel [link] is lehet vlanok segítségével okosítani. Valamennyit valsz veszít a 2.5G sebességből.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- VR topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Steam Deck
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest