- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Akár egyébként igen, de szerintem az antenna bővítés nem akkora nagy cucc, hogy az ember ne tudná megcsinálni. És csak addig kell kinyitnod a házat, ameddig az SSD cserénél amúgy is kinyitnád.
A fent linkelt GMKTec videót néztem én is, de a csávó ugyanúgy ázsiai, azért gépi hangos a review. A 19-21 dBA hangerő után már értelmetlen volt nézni, annyira baromságot összehordott. Nem komolyan vehetők ezek a review-k, valószínűleg fizetettek.
AMD Ryzen 7 8845HS Mini PC--NucBox K8 Plus
Itt nekem nem világos, hogy ez az ár már a végleges ár, vagy erre még kell fizetni vámot meg áfát? Mert nagyon nem mindegy. Csak mert a shipping policyban azt írja, hogy "Option 2. Priority shipping (VAT pre-paid from our side)", de kicsit lejjebb meg azt, hogy "Pls note that tax and duties may apply to the shipping methods offered, and they vary in different countries and regions. And we usually declare an item at a lower value to help lower the tax amount." Megjegyzem, úgy b.sznám ki az EU-ból az összes ilyen takony szürkezónás fosadék webshopot, hogy a lábuk nem érné a földet, hogy rendelsz valami EU-nak hazudott webshopból, sokszor .eu-s domainnal, aztán fogalmad sincs, hogy honnan küldik, és valójában mennyibe kerül a rendelésed. Ezért szoktam inkább Amazonról rendelni, még ha drágább is, ott visszaküldöd, ha valami nem stimmel, aztán nem kell szarakodni velük.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- Apple Mac Studio M4 Max és Studio Display
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest