- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
A legújabb, friss platform mindig drága. A jobb árú kínai kütyük általában valamilyen raktár mélyén felejtett pár generációval korábbi, de azért érdekes procikra alapulnak.
Az n100 egy érdekes dolog volt, emrt vadi újként sem volt túl drága. Bár azért egy éve még az is 200 dolcsi felett volt jellemző és év végi akciós-kuponos kombókkal voltak jó áron. Most már gyakoribb. Már bruttó 100 euroért is láttam n100 barbonet. Bár 8/256-tal szoktak 125 dolcsiért is néha lenni.
Úton van nekem a k8 plus, 380 euro lett barbone. (az itthon vett rammal és ssd-vel ~705 euronak megfelelő teljes ára lesz: 2x32GB cruical 5600 és 2TB patriot vp4300 lite)
Nem mertem tovább várni, mert nem biztos, hogy olcsóbb lett volna a holnaptól élő kuponokkal, valsz nem lehet halmozni a már most elérhető 50 dolcsis kuponnal a holnaptól élőt (400 usd felett). Azért az m7 250 euros árához képest persze +50%, de ahogy néztem az árakat, inkább az m7 a kakukktojás (fémházzal és erős procival).
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Formula-1
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Le Mans Ultimate
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- IBM-Tape-Library-(3583-L36),-4x-IBM-LTO2-Ultrium-FC-Tape-Drive-(18P8159)-without-Tapes
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- Nipogi MINI PC / Celeron N5105 / 240GB SSD / 12GB RAM
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest