- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeX
csendes tag
válasz
Mukucs #38441 üzenetére
Ha tényleg nem hoz semmit a +3giga akkor egyértelmű, de akkor közelítsük meg úgy a kérdést hogy mivel lenne nekem jobb +3 giga vram?!
alcsa az a konstrukció kimondottan tetszik, szerelhetőségbe nem tudok nyilatkozni, még azon is nagyon agyalok hogy neki merjek e állni 0 tudással az összelegózásnak... Dehát mibaj lehet alapon majdcsak kib@aszok az ablakon egy 'kis' forintot...
-
FefeX
csendes tag
Akkor így állunk most:
Processzor 63 830 Ft
Intel Core i5-7500 dobozos
Alaplap 27 090 Ft
MSI B250M Gaming Pro
Memória 44 910 Ft
Corsair Vengeance LPX DDR4 2400MHz Kit2 CL16 16GB
Videokártya 90 150 Ft
Gigabyte GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 6G
SSD 51 350 Ft
Samsung 850 EVO SATA 500GB
Számítógépház 21 050 Ft
Raijintek Metis PLUS -Szürke, plexis
Tápegység 35 630 Ft
Corsair SF450Ez így 334.010 jómagyarforint
plussz valami normálisabb procihűtő (ajánlás?
)
Szerintetek?!
-
FefeX
csendes tag
válasz
btudos #38429 üzenetére
Igen, full hd bőven megteszi, tehát akkor elég nekem egy 1060 is.
Igazából az lenne a célom, hogy 2 évig ne kelljen hozzá nyúlni és a frissebb címek gond nélkül szaladjanak full hd-n, magasabb beállításokon 60 fps-sel.
Processzor még nagy kérdés, nem vagyok tisztában melyik lenne full szimbiózisban egy 1060-as kártyával?! -
FefeX
csendes tag
Pontosan ilyen ötletekkel, hogy melyik elemből elég a kevesebb!
Csak, hogy tiszta legyen a kép. Van egy normálisnak mondható asus laptopom, amin elnyekereg egy-két frissebb cím, de már kezd idegesítő lenni hogy pont az a játék ami az asszonynak is megtetszik (PUGB) az nagyon nehézkesen akar futni. A jövőre való tekintettel szeretnék normálisabb asztali gépet. (meg hát nyilván égeti a zsebem a pénz) Viszont 350nél többet nem akarok áldozni rá!
Érteni meg nem értek hozzá sajnos, ezért gondoltam arra is hogy bemegyek a legközelebbi számtech boltba és ott rakatok össze egyet, de az szerintem egy deákkal minimum többe fájna minthogy netről válogatom össsze, plussz jó lenne a drágámmal legózni is egyet az alkatrészekkel, aztán ha elb@szok valamit van kire fogni...ui.: a használt dolgoktól sem riadok vissza, csak itt se tudom mi az ami használtként is biztosan működni fog.
-
FefeX
csendes tag
A táp szerintem egy Corsair SF600 lesz és vga-nak pedig egy gigabyte 1070!
A kérdés még az hogy nagy különbség van egy itx-es méretű 1070-es és egy sima 1070-es között?!
Másik kérdés hogy kell-e nekem 16gb ram vagy elég a 8?
Ma már összeraktam egy gépet fejben, csak a baj, hogy 430-ra jött ki az összeg, 80-at valahogy le kellene rövidíteni belőle.
Az sem lényeg számomra, hogy nagyon halk legyen, úgyis mindig üvölt a házimozi...
De hogy ne csak levegőbe beszéljek ezek lennének a kiszemelt hardware-ek:
Processzor
Intel Core i5-7600K dobozos74 910 Ft
Alaplap
Asus Strix Z270I Gaming 64 520 Ft
Memória
Corsair Vengeance LPX DDR4 2400MHz Kit2 CL16 16GB 44 910 Ft
Videokártya
Gigabyte GeForce GTX 1070 Founders Edition 154 429 Ft
SSD
Samsung 850 EVO SATA 500GB 51 350 Ft
Számítógépház
Raijintek Metis PLUS -Szürke, plexis 21 050 Ft
Tápegység
Corsair SF600 41 350 Ft -
FefeX
csendes tag
Sziasztok!
Tervezek összepakolni egy mini-ITX gamer(féleség) gépet, ehhez lenne szükségem hozzáértők ajánlásaira! Kritériumom nincs sok, igazából annyi hogy letisztult ház legyen és férjen bele 350 ezer magyar forintba. Felhasználás szerint menne a tv alá a ps mellé.
Azzal a gondolattal is eljátszottam, hogy magam szerelném össze, bár ez nem tudom mennyire jó ötlet úgy hogy kb 20 éve láttam legót utoljára, azóta se volt sok közöm a szereléshez....Segítségetek előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Asrock B760M PRO RS
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest