- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matta2003
tag
Köszi a választ.
Nem tudom mik lehetnek az elvárásaim - a wifi a szimpatikus benne, ha már kicsi gépet akarok, akkor ne lógjon belőle se USB adapteres Wifi meg se vezeték...Meg még az is szempont, hogy DUAL HDMI, monitorra meg tévére akarom kötni.
miniATX is lényegA Gigabyte is olyan valami kattanás, mint az AMD A10. Nem tudom megmondani, hogy miért, de csak ezek között keresgéltem az FM2-es lapokat.
-
matta2003
tag
-
matta2003
tag
Sziasztok.
Egy mini gépet szeretnék összerakni. Abszolút nem vagyok szakértő, 2 napja cikkeket, leírásokat olvasgatok. Megmagyarázhatatlan okokból vonzódom az AMD A10es processzorokhoz, az 5 éves laptopom ment tönkre {(Intel® Core™2 Duo Processor T7250 (2M Cache, 2.00 GHz, 800 MHz FSB), 2GB ram, 128 MB VGA}). Ehelyett szeretnék valamit, ami kitart a következő 5-7 évre, és elfér az asztalon, a hordozhatóság nem lényeg!
Ezeket a komponenseket néztem ki:
AMD A10-6700 3.70GHz FM2 BOX VAGY AMD A10-5700 3.40GHz FM2 BOX
CHIEFTEC BT-02B 180W
CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9 KIT CMY8GX3M2A1866C9B
GA-F2A85XN-WIFI (ehhez még nem találtam árat...)
A laptopból megmaradt:
WD Blue 500 GB SATA Hard Drives ( WD5000BPVT)Egér, billentyűzet, monitor van
ez így, az alaplap nélkül kb. 74K, gondolom azzal 100K körül állhat meg a végösszeg.
Segítsetek, mire kellene odafigyelni egy ilyen gép összeállításakor? A 180 W táp elég? Mit javasoltok?
Mi kellene még bele?előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 10
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest