-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdddsa
tag
válasz
canniball #1567 üzenetére
nincs lespórolva semmi ami kellhet véletlen
meg az asus hűtése szerintem jobb mint az intelé és max pár k-val több
pl az lpt port jól jött mikor sb5100e-t flasheltem mert nem kellett külön azért bekapcsolni a nagygépet
akkor jó, mert én is az asus-ra gondoltam a dvd- írót meg vagy lecserélem vagy ha kiírom a cucokkat akkor megvárom mig gyűlik és átrakom a másik gépbe a vinyót és akkor írok -
asdddsa
tag
Igen tudom, pont ezért is félek hogy kevés lesz az a hűtő, igaz az előzőn nem volt venti.
De még mindig nem tudom hogy Asus vagy Giga
Vagy ki meilyket választaná?Az Asus 2k-val olcsóbb.
-
asdddsa
tag
Hali!
Szerintetek melyiket vegyem?
[asus][giga]
Giga mellett az szól a részemről hogy van benne ide csati és akkor nem kell vennem dvd írót, az asus meg passzív és szerintem hűvösebb is.
Az asus-al nincs tapasztalatom, a gigától meg már van egy pár dologgal pozitív tapasztalatom.
Eddig [ez] volt, nem is akartam lecserélni, de kaptam rá egy jó ajánlatot viszont ennek is volt hangja(igaz annyira nem zavaró de nem árt ha hangtalan ha 7/24-be megy) és félek hogy a gigának még nagyobb lesz a hangja mert első ránézésre ugyanaz a hűtő és elvileg 13w a TDP-je a D510-nek az N330-nak meg csak 8w volt, ezért gondolom jobban pörögne rajta a venti.
Max dvd minőségbe fog rajta film menni, azt az előző is tudta úgyhogy ezeknek se fog megkottyanni és ennél úgyse kap megerőltetőbb dolgot.INWIN BM639-be volt belepakolva, jó szellős, tetején van egy 8cm-s venti. Ha veszem a lapot akkor vagy ugyanilyen ház lessz vagy [ez] esetleg SPIRE PowerCube, Oldalt a szellőzőkre felfogatok egy alacsony fordulatú 8cm-s ventit és meg is van oldva a halk és jó szellőzés
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged