- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee89
aktív tag
Helló.
Beszéltem a tulajjal és abban állapodtunk meg, hogy felküldöm Pestre a lapot extremdigital szervizében és fizeti a futár költséget. Szerintem ez elég korrekt. BIOS-t nem egyszer be reszeteltem és az utóbb kapott memóriák más gépben teszt okés volt.
Olcsó itx-es házat hol lehet kapni esetleg ha saját magam akarok építeni belevaló mini tápot honnan lehetne beszerezni?
Zoleee
-
Zoleee89
aktív tag
Az eladóval felvettem a kapcsolatot. Azt mondta, hogy nála tökéletesen ment a lap Silicon Power memóriával használta. Én próbáltam Kingston,Samsung,pqi és corsair memóriával. Útobival el sem indult alap.
hito: Új ára 15k. Azért vásároltam meg a lapot, mert az eladónak eddig csak jó pontjai voltak és nem pár hónapja van fent az oldalon. Remélem, hogy én néztem el valami beállítást.
Valakinek van ilyen lapja? Esetleg valakinek más tanácsa/ötlete??
Zoleee
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy vásároltam egy J&W Minix Atom 230-GC alalpalpot használtan innen ph-rol.
Akár milyen memóriát rakok bele mindig megfagy operációs rendszer telepítés és memória(memteszt 86+) teszt közben. Memória teszt közben 512mbos memóriánál általában 4 perc után 1gbos memóriánál 8 perc után.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Zoleee
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged