- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokodile
csendes tag
Sziasztok nem tudom megfelelő topicpban vagyok, ha nem akkor kérlek linkeljetek be és átdobom oda a kérdést!
Van egy lenovo m75q mini pc, (Gyártoioldal)
Ryzen 2200ge procival és 2*8 giga 2666os rammal van szerelve, ha pl csgot futtattom rajta
akkor ha bekapcsolva hagyom multi core renderniget, tehát minden magot használja, akkor 130-140 fps röl ugrál lefele 30 ig és hwinfo szerint throtlingol a proci. (Ha kikapcsolom akkor alacsonyabb fpsel de stabilan megy és nincs throtling.) Viszont semmelyik kijelzett hömérséklet nem ad erre okot, 60 fok alatt van a processzor.
Igy elkezdtem a vrm-re gyanakodni ennek sajnos nem írja ki hwinfo a hőmérsékletet. Igy a hővezető padjait kicseréltem de nem lett jobb. A géphez 60 wattos tápegység van csak elképzelhet hogy van valamiféle kommunikáció a tápegység és a gép között és emiatt szabályozhatja le? Mert fogyasztás mérve megnéztem 60-70 watt köré szökik fel a játék alatt.
Már tényleg nem tudom mi lehet, csak találgatok...
Ha bárkinek van valami ötlete szivesen fogadom, esetleg 11 ker környékén egy teszt erejéig 135 wattos táppal szívesen megnézném, ha valakinek van és rá is ér
Köszi mindenkinek előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest