Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
nagyjabol jol szamolt. mondjuk en a tapot cserelnem valami korszerubbre.
(#22876) VitaD5
nem hinnem hogy az a konfig amit ma osszeallitasz az 10 evet ki is huzna. Kapasbol a SSD es a HDD nem fog annyit birni, de a lap se biztos attol fugg hogy hajtod.
nalam min 10 orat megy majdnem minden nap a gep. Jo lenne ha ilyen tartosak lennenek az ITX lapok.
-
Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. Van benne elég anyag és szerelni sem volt nehéz, adnak hozzá elég csavart.
Legalacsonyabb fokozaton alig hallható a gép fél méteren belül is.
Ha sok 3,5-es vinyóhely kell + mini-ITX méret, akkor szerintem elég jó választás a Node 304.
(#22414) miklosss2012:
Az egy Scythe Kozuti, csak kivettem belőle a gyári ventijét (ami a borda alatt volt) és rátettem egy 8 centis Noctuát, ami eddig ház szellőztető volt, de mióta Haswell-re váltottam, azóta csak a régi gépem bekapcsolásakor indult el. Aztán meg leállt és nem kellett működnie, nem melegedett annyira.
Eredetileg egy kisebb, laposabb konfighoz vettem ilyen lapos hűtőt, de nem akartam cserélgetni, mert meg vagyok elégedve a teljesítményével.Tervezem egy nagyobb (12 centis) ventit venni rá, ami PWM-es is, hogy tényleg tudja magának szabályozni a proci.
-
-
Pista0001
addikt
Szerintem az Intellel jobban jársz, válassz hozzá olyan házat, amiben egy LP kártya (nem hátrány, ha a dupla is akár) elfér, meg olyan tápot, ami egy max 50-60 wattos VGA-t is elbír akár, így ha rádjön a játszhatnék, de az IGP kevés, akkor 10-25e forintból vehetsz bele egy dVGA-t, és még mindig elég pici a géped.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szerintem AMD-vel jobban jársz... most jelenik meg AMD Athlon 5350, erre rakni kell egy csendes hűtőt, és 50W-al nagyon maximum mindent kiszolgáló médialejátszó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VGA kibeszélő offtopik
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő