- Yettel topik
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
kir1975 #13465 üzenetére
Nem. Nem teszteltem csak elméleti síkon volt tervbe mint ötlet!
Galériában lévő konfig még az előd (J&W MINIX 780G-SP128Mb + X2 240@65W TDP) de csak a képek kedvéért lett összedobva amin látni pl hogy a gyári alacsony amd hűtő sem fér el ha be szeretnénk tenni a ház beépítőkeretét.
Annyira talán nem vészes a CFI mint táp (mivel NAS gépekben is elszaladgál) csak hát aki "komolyabb" gépet épít inkább a minőségi tápok felé veszi az irányt ami tuti megbízható. -
Goose-T
veterán
válasz
kir1975 #13460 üzenetére
Szerintem jól jársz, ha most meghirdeted és eladod az egész gépedet, elég jó piaca van mostanában ezeknek. Az én Brazosos kisgépemet egy nap alatt elvitték, itt a bizonyíték.
-
Goose-T
veterán
válasz
kir1975 #13458 üzenetére
Szerintem érdemes új házat venned három okból is:
1. A CFI ház tetején elég kicsi a szellőzőnyílás, amin keresztül a procihűtő szívná be a friss levegőt, bár még ez a legkisebb probléma.
2. A ház 7,5 cm vastag szemben a Chieftec FI-01N 9 cm-ével, és nekem így is csak ~0,5 cm szabad hely van a ventilátor és a ház oldallapja között. Szóval szinte biztos, hogy nem férne el a CM GeminII M4.
3. Az a noname 150W-os táp, ami benne van a házban, jó lehet a jelentéktelen fogyasztású Atomos és Brazosos cuccokhoz, viszont egy ilyen komolyabb konfigot én nem bíznék rá szívesen, de ez csak az én véleményem. Ha a tápot le akarnád cserélni, akkor a legolcsóbb FSP is 10000 Ft körül van a megbízható márkák között, szóval jobban megéri megvenni a Chieftec házat táppal együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged