- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
Na most már tessék befejezni az emberek ingerlését ezekkel a jó kis kuckókkal.
Ráadásul találtam egy Xiaozhe Premium C1S, ami nagyon tetszik, ilyen elrendezést még sose láttam, de jól ki van használva minden. Kár hogy ilyen drágán is szállítanak hozzánk, de azért lementem magamnak hátha egyszer jól jön.
#58271Grave_444: Igen én is észrevettem, mindig nézek más fotókat is róla, mert sokszor még kábelek sincsenek benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest