Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HeavyToys

senior tag

válasz Pista0001 #5596 üzenetére

Intel Dual Core T4200
    2 gb memória
    Intel GMA X4500

Ez a laptopom konfigja.

Jelenleg csak ez elérhető, de majd megpóbálom valami 2-3 éves asztali "belépő" konfiggal is összevetni, hogy akinek az a teljesítmény elegendő de fogyiban sokat akar spórolni annak megéri-e váltani.

Alaplapra visszatérve, terészetesen biztos van közötte különbség, én csak annyit akartam ezzel mondani, hogy az Asrock sem 1 bűn rossz márka. Véleményem szerint bőven elfogadható minőséget nyújtanak, általában a legalacsonyabb áron. Ha jobban szemügyre veszem, akkor már látom, hogy hol spórolnak (Japán kondi helyett néhol a hagyományos, nincs hdmi a 880-as lapon, csak az 1-el jobban felszerelt változaton, meg hasonlók), viszont adnak pár hasznos funkciót is a lapjaik mellé, ami esetleg máshol nem, vagy csak utánajárásal válik elérhetővé.

A kérdés az, hogy a mai gyorsan pörgő világban, ahol sokan 1,5-2 évente váltogatják a gépeiket, vagyis ha nem is az egészet, de fejlesztenek elég sűrűn, megéri-e beruházni többet azért, hogy ne 8 hanem 12 évig ne "púposodjon" a kondi...

Persze, akinek kell a kettővel több USB, vagy esetlegesen más éppen aktuális dolog, számára egyértelműen a másik a jobb vétel.

Átlag felhasználók szemével nézve, nem a PH-s hozzáértő emberkéket véve átlagnak. Szerintem nem fogja észrevenni a különbséget a felhasználó, hogy mely márka termékeit használja.

Új hozzászólás Aktív témák