Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hegegabi80
üzenetére
Majd adnak ki hozzá egy BIOS-t ami tönkreteszi
Szerintem itt épeszű ember hónapokig nem fog megvenni ennyiért PC-t. Az új Ryzen CPU sem dob annyit, szerintem, ami megérné. De mivel majd kivonják a régieket, majd csak az újak lesznek, akkor meg, ha kell, akkor meg fogja venni az ember. Bár szerintem ami itt az országban történik, az emberek azt fogják csak megvenni, ami feltétlenül szükséges. Mint az új iPhone 14 Pro(sarcasm).
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem itt épeszű ember hónapokig nem fog megvenni ennyiért PC-t. Az új Ryzen CPU sem dob annyit, szerintem, ami megérné. De mivel majd kivonják a régieket, majd csak az újak lesznek, akkor meg, ha kell, akkor meg fogja venni az ember. Bár szerintem ami itt az országban történik, az emberek azt fogják csak megvenni, ami feltétlenül szükséges. Mint az új iPhone 14 Pro(sarcasm).