- Netfone
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Mercutio_ #5388 üzenetére
Nem kioktató hsz.-ként akartam írni.
Ha figyelemmel kisérted vagy visszaolvastál a topikban az elmúlt egy-két évben a lapok/gyártók kínálatát/árait vagy valamely Ph tag blogját ill. az ilyen témában íródott hozzászólásokat akkor talán te is ezt a választ írtad volna nekem.
Nyilván a régebbi tokozású lapokat olcsóbban megkapod amik anno sem voltak oly drágák.
Ezen méretű alaplapok többsége akár Intel akár Amd vonalon sosem volt olcsó a nagy testvérekhez képest csak ezért írtam.Ami az importőri kérdést illeti az igaz sajnos hogy néha csesznek rá, de ezen felül is változatlan tény marad hogy az Amd vonal nem túl erős a termékkínálatát tekintve.
Amd- s lap amin van digitális kimenet 16x pci-e aza mostani ASUS M4A88T-I Deluxe lapom.
Zotac 880G-ITX WiFi is létezik (ezen sincs 16x-os pci-e) , de nálunk még nem láttam egy helyen se, pedig a cég termékei igen nagy népszerűségnek örvendhetnek. (ha jól tudom)
Sokak által, nagyon várt J&W MINIX 890GX-USB3 sem ért még el hozzánk.
-
toldy
őstag
válasz
Mercutio_ #5388 üzenetére
Igazán olcsó AMD-s lap az van ( bár a lapon csak pci-e 1x van)
, illetve az asus-se anyira drága ( külföldön) szal inkább inportőri/eladói a kérdés ( egyébként jó lett a frizurád)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest