- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
Nekem 3470T-vel van m92p tiny, az folyamatosan megy és a bios szabályozza.
Bár rég jártam a biosban, úgy rémlik elég fapados. Alapvetően halknak érzem, nappal csendes, de aludni nehezen tudok mellette (kb 1 méterre van az ágyamtól), van egy kis pulzálás a vezérlésében, az zavar engem, olyan 2 óránként felkelek rá. -
Rick4
félisten
Odaát? Mármint a folyó túlpartján?
Persze, értem én, hogy kifutott, nem is gondoltam, hogy újat kellene venni, az apróból lehet ilyeneket nézni, csak azért küldtem, hogy itt össze tudsz két proct hasonlítani, szerintem eléggé objektíven. Ventit te is le tudsz szabályotzni egy ellenállással, de mindigf azt mondom, ezeknek az eszközöknek nem kell az ágy mellett lennie, pakold el valahova, ahol nem hallod a ventit, de a hűtés legyen rendes.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Horgász topik
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Crew sorozat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest