Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz gordonfreemN #51580 üzenetére

b450m s2h...20e ft ( : az egyik legolcsóbb 450-es lap minden gyártó közt, elvileg 5+2 fázis de biztos nem 50a-s fetekkel és a soc részen nincs borda sem
    ha érdekel zen topikban találsz vele eredményeket, sajnos azt kell mondjam sehol nincs hozzá a b450 i aorus hőfokokban - az biztos nem ami nálam volt - , tuningban sem lehet jobb, sőt rosszabb kell legyen a magas hőfokok miatt - valaki mondott tegnap 70 fokot 3600-nál játék alatt zen 3600-nál, az is borzasztóan rossz vrm hőmérséklet olyan terhelésnél -
    láttam a guru 3d-s tesztet, de láttam ák-s véleményt ahol 100 fokos vrm-ről is beszélnek, szóval a fentebbi:
    vagy hitvány a gap pad-ezés - az is no comment -, és/vagy random fetekkel szerelik, passz
    de nagyon meleg volt az nvme/chipset rész is
    a b550i-n valódi 6x90a fet van vcore részre, nem duplázott meg egyéb mesék és 2x90a soc-nak, már ez magában megérne 8-10e ft-ot, szóval nem bánom hogy ilyen balul sült el a b 450 itx aorus nálam, akkor is ha a natúr alu bordái jobban tetszenek ( :

noctua ventim még nem volt, azt láttam tübben említenek valami búgó hangot
    most kaze flex van, tényleg semmi hangja 500rpmig 5cm.ről sem - de van több is, némelyiknek van kis cw-szerű motorhangja, nemrég sw3 ventiket hoztam és mindnek cw-szerű motorhangja volt de erősebb, barátom is hozott más gyártásból, azoknak is volt hangja -
    láttam a fekete noctua ventit, laza 9 v 10e ( : hűtő se olcsó, de ha tényleg jó letojom
    de sajnos cserélnem kell a hűtőt, a crucial ramokat meg akarom tartani
    az nem szimpatikus a noctuában, hogy 25-ös ventit nem lehet rászerelni, legalábbis én nem láttam olyan akasztót hozzá, ezektől a 15-ösöktől nyilván azonos fordulaton kisebb légáram sikerül

Új hozzászólás Aktív témák