- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Chaser #51582 üzenetére
S az aki említi a búgó hangot, az mond is olyat, ami jobb nála
Na igen... szóval nem
A te döntésed, nekem fájna a szívem ha dobnom kéne. Ami még tűrhető az az arctic p sorozat.
Nyilván az összehasonlításnak akkor van értelme, ha nem siklócsapágyassal hasonlítod, mert azok ugyan a legcsendesebbek, de élettartam meg gatya. Sört a borral
Szóval megvan az ára igen, de prémium is. Szerintem.Nem mondom, lehetett volna jobb is az a Giga itx lap, de nem a világ vége. Sok olyan dolgot tud, amit másik lap nem. Hogy fontos-e a BT5 meg a 3 kijelzőkimenet. Van akinek igen, másnak a sok fázisnem feltétel, vagy nem baj ha a vrm 65C is lehet egy 2700X-el.
Amúgy lehet van valami abban a mit mondasz, mert én azzal kezdtem mikor megérkezett, hogy VRM borda le és ellenőriz a megfelelő felfekvést. Lehet ügyesebben összeraktam mint a gyári melós vagy gép. De már mindegy.
Szóval nem azt akarom mondani, hogy nem tetted jól a cserét, mindenképp jól tetted, csak nekem a 60ropi egy alaplapért már fájó kategória (de kinek mi, ez ilyen). MSI B450i gamin max-ra repültem át, tökéletesnek ezt a lapot sem mondanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest