-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Chaser #51570 üzenetére
nekem két esetem volt, egy visszáru, hibátlanul, meg az SF600 javításom most, utóbbi genyós volt. a topicja nagyon megosztó, ha szummázni kéne, akkor az elmúlt egy évben eltört náluk is valami, mennek lefelé ezerrel. ügyetlen üfsz, két hetes kurzus után nem tudják azt sem, hogy hol dolgoznak sajna. nem javították a tápom egy hónapig, reklamáltam, hogy kéne vissza, jóvá akarták írni. ez azért volt probléma, mert egyrészt volt nekik 5db új, másrészt 40e helyett 62e volt és be akarták nyeletni velem a 20e buktát. két nap alatt sikerült átverekednem, hogy no-no. végül kaptam (új) cseretápot, de nem volt triviális.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest