-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
szinimini #42520 üzenetére
Nekem volt Spire Powercube 712, ami a sima Kolink Satellitének felel meg.
Ebbe nekem Gigabyte H81M-S2H lap volt, kényelmesen belefért. Ebből van H110 chip-el ellátott is, gondolom van komolyabb jobb is.
Mindenképp olyat érdemes nézni, aminél a pci slot rögtön a cpu mellett van, és akkor mehet dupla vga is.
Volt benne nekem 750Ti, meg RX460 Strix, normál ATX táp, utána SFX táp is. Egy SSD és egy 2,5" HDD kényelmesen elvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Call of Duty: Mobile
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest