- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
HoaryFox #33856 üzenetére
én használtam kompakt vizet, simán lehet csendesre állítani.
Nekem az volt a gondom vele, hogy az alaplap nem tudta a 3 pines pumpát szabályozni, fix 5V-on hangtalan volt, de akkor meg kicsit kevés volt a 4,4Ghz-en hajtott i5-4690k-hez
Szóval, ha olyan az alaplap ami nem csak PWM szabályozást tud , hanem V-al is szabályoz, akkor simán jó lehet.
Nekem enermax lepa AC-volt
Arra azért figyelni kell, hogy ez merev csöves, neked kicsi hely esetén olyan kell ami flexibilis -
cinemazealot
addikt
válasz
HoaryFox #33856 üzenetére
Várj! A GeminII valóban jó cucc, de a hatékonyságához neki is szüksége van helyre és a levegő utánpótlásra és elvezetésre. Nem túl szerencsés, ha a táp nagyon rálóg a ventilátorra, de ezt csak tetézi, ha a meleg levegő nem is tud hová kipöfögni. Ráadásul az alaplapon van még néhány hűtőborda, amiket szintén nem kéne lógva hagyni.
Mi veszi körbe a proci hűtőt? Hátul ott a csatlakozó panel takaró lemeze, baloldalon ott a VGA, elöl a gépház (de ez nem játszik, mert a meleg levegő belső keringetése csak csók a halottnak) ... jobb oldalon meg ott a befújó venti? Magyarul, amit felmelegít a CPU-hűtő, az megy vissza a házba? Hát ööö...
Sőt, még előre sem tud kifújni a CPU-hűtő, mert ott vannak a RAM-ok.
Ez szerintem így nem lesz jó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest