- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
MaxTorque #31430 üzenetére
Egyszerű és ingyenes programként Google Sketchup. Itt találsz több infót, az első hozzászólásba beraktam két "oktató" videót is (nem túl jók, én is bénázom végig, de szerintem egy kezdőnek sokat segít, mentségemre szóljon éjszaka készültek félig álomban
). A topik pedig tele van tervekkel....
Új hozzászólás Aktív témák
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Subaru topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Gyúrósok ide!
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest