- Második bétánál jár a One UI 8
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
user137 #2902 üzenetére
Hát úgy gondoltam, hogy a venti is kikerül a házból.
Nem nagy és ráadásul szellős is a ház így nem hinném, hogy nagyon ártana a hiánya.
Szóval a cpu és táp ventije elegendő szerintem. Max az egyik oldallapra fel lehet tenni egy ház ventit, ha nagyon muszáj."ne várjál sokra az SG05-től" Jókor szólsz, megvettem!
(#2903) Osibaa
Nem tudom, hogy nyeklik-nyaklik-e, de nem tudom mire gondolt pontosan user137 a kijelentésével.
Nem szoktam szétszedni, ha egyszer összeraktam a gépet és most az asztal igen stabilnak tűnik ( az előzetes video tesztekben sem láttam hű, de nagy nyeklést-nyaklást) ill. az előlapja is tetszik akár milyen műanyag is legyen.
Pláne, hogy végre nem egy "zongoralakk fekete" kivitel ami ma nagy divat.
Amúgy egy 5 napos példányra tettem szert 18k-t, ami mégsem 25k.
Na, mindegy is nekem első ránézésre tetszik, végre hazaértem vele és lassan szemügyre veszem a dolgokat.(#2905) ZCoyote
Miért a béna futár cégre bíztad a szállítást?
(#2907) canniball
Gratulálok!
, hogy végre sikerült döntened.
Neked mi a véleményed róla?
Milyen tápot tettél bele? pico-t?
Ventit azért nem tesztelted, mert elvan a konfigod anélkül is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest