Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HookR

addikt

válasz HookR #27525 üzenetére

Mondjuk most, hogy így meglestem a pontos méreteit, azt kell mondjam igencsak határeset. A rövidebbik oldal széle a proci középvonalától 51mm-re található. Az alaplapon a 'keep-out zone' 95x95mm-es (Amit általában részben, vagy egészben felfestenek a proci körül. Ha más nem, a furatok körüli 45 fokos vonalak találkozásából lehet tudni hol a széle.), azaz a széle a proci középvonalától 47,5mm. Onnan a True Spirit 120i még 3,5mm-re elnyúlik a VGA felé, így bár a lamellák éppen csak el fognak férni, a venti rögzítésére szolgáló hajtogatott drót már jó eséllyel nem. Vélhetően rögtönöznöd kell.
    Mindenesetre a csavarok meghúzása előtt a hűtő rögzítőkeretét, amennyire az alaplapi furatok engedik, igyekezz a PCI-E foglalattól távolabb tolni.

(#27513) flashpointer: Mostanában én is ilyen irányban kutakodom, esetleg ezeket lesd meg, hátha közelítenek az elképzelésedhez:
    - Alpenföhn Heidi 1 és 2
    - Alpenföhn Klara
    - ARCTIC Mono PLUS
    - Coolink GFXChilla
    - Deepcool V300 és V400
    - PC Cooler Black Sea 2 K100
    - PC Cooler Caribbean K120
    - PC Cooler Caribbean K120E
    - Scythe Musashi
    - Thermalright Shaman
    - Titan TTC-CSC88TZ
    - VGA Cooler DIY 4 - [link]

Némelyik már nagyon nem mai, vagy netán erre felé egzotikus darab, de hátha...

Szóval hasonló a dilemmám nekem is: ITX-Box v7-be alulra a 25mm vastag ventilátort preferálnám, ám elnézve a LP 750Ti-k 2 slot-os bordáit, igen kicsi rá az esély, hogy a HIS HD7750 leváltására majdan kiszemelt LP kártya bordája elférjen. Ráadásul nem elég laposabb kivitelű, hőcsöves VGA hűtőnek lennie, mert LP VGA-knál a nyákon a GPU-tól 'felfelé' nem igazán nyúlhat, csak lefelé, ami jelen esetben az alaplap nyákján túl a HDD alá való türemkedést jelent és azt is megszabott méretbeli kötöttségekkel. Egyelőre a fenti felsorolásból az utolsóval szemezek, de gyanús, hogy a hőcsövei nem fognak elférni a nyákból jobban kitüremkedő alkatrészektől.

Új hozzászólás Aktív témák