- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Volt már rá máskor is precedens hogy találkoztunk a boltnál aztán ott helyben kettédobtuk a szajrét.
Ahogy korábban írtam a picoPSU már megvan, ezért nincs rá szükségem.
hito kollégától meg már megszokhattad: csak addig érdekes neki amíg beszerzi, összerakja, aztán mehet elfele. Szerintem egy doboz legóval jobban járna anyagilag: azt szét lehet szedni aztán valami mást összerakni belőle.
Ne haragudj hito de ez jött!
-
hito
nagyúr
Nem úntam meg, csak most megtetszett az Antec NSK-1380 és picit visszanyargalok mATX-re.
"A mostani gondok miatt gondolkodom az i5-re váltáson de akkor viszont szigorúan DFI lap ( esetleg a giga lapja)."
És megkérdezhetem, hogy why? Minden tesztben meghajolnak ezelőtt az ECS lap előtt. Nekem is egyik kedvenc lapom volt
Ugyen nem az ECS márka miatti előítéletek mondatják ezt veled?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged